Potpuno čist

Potvrđeno: Pobjednik Eurovizije negativan na droge

Pjevač talijanske grupe Måneskin nije se drogirao, priopćio je organizator natjecanja navodeći kako je urađeni test na narkotike bio negativan.
Lifestyle / Zabava | 24. 05. 2021. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska radiodifuzijska unija (EBU) oglasila se o slučaju sumnje da je talijanski izvođač, pobjednik ovogodišnjeg Eurovizije, konzumirao drogu u prijenosu finala uživo.

Neizvjesna finalna večer Eurovizije je, kao i uvijek, izazvala brojne emocije, a snažne rekacije nije skrivao Damiano David, pjevač grupe Måneskin koja je pjesmom "Zittie e Buoni" osvojila 524 boda.

Pjevač talijanske grupe Måneskin nije se drogirao, priopćio je organizator natjecanja navodeći kako je urađeni test na narkotike bio negativan.

"Nije bilo nikakvog konzumiranja droge… I smatramo da je to pitanje sada zatvoreno", EBU u priopćenju.

Članovi talijanske grupe vratili su se jučer u domovinu, uz navode da je pjevač benda Damiano David uzimao kokain tijekom nastupa u finalu Eurovizije u Rotterdamu.

Nakon što se pojavila tvrdnja da je David uzeo kokain na natjecanju u subotu u Nizozemskoj, obećao je da će se testirati, prenosi N1. 

Glasine su se proširile po društvenim mrežama kada je David viđen nagnut nad stolom tijekom TV prijenosa.

Kada je na konferenciji za novinare nakon finala upitan je li šmrkao kokain, David je rekao da ne uzima droge i da je bio u neobičnom položaju jer je drugi član benda razbio čašu kod njegovih nogu.

Iz Eurovizije su potvrdili kako je razbijena čaša nađena ispod tog stola.

Kopirati
Drag cursor here to close