Spektakl u najavi

Potvrđeno je: Dua Lipa stiže u Hrvatsku!

Ulaznice za koncert u Puli u prodaji će biti od petka 22. ožujka u 10 sati putem Eventima.
Lifestyle / Zabava | 18. 03. 2024. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Dua Lipa najavila je nove datume turneje, a među njima nalazi se i jedan u Hrvatskoj!

Naime, pjevačica je objavila četiri datuma: Berlin 5. lipnja, Nimes u Francuskoj 12. i 13. lipnja te pulska Arena 9. lipnja 2024. godine.

Novi album

Dobitnica triju Grammyja i sedam nagrada BRIT ovom turnejom obilježava izlazak albuma "Radical Optimism" koji izlazi 3. svibnja, prenosi Jutarnji.hr

Ulaznice za koncert u Puli u prodaji će biti od petka 22. ožujka u 10 sati putem Eventima.

Ipak, svi oni koji se pridbilježe da kupe novi album ovdje, svoje ulaznice će moći kupiti dva dana ranije, odnosno 20. ožujka u 10 sati.

"Radical Optimism" treći je po redu album Dua Lipe koji stiže početkom svibnja te će sadržavati 11 pjesama, uključujući euforičnu klupsku pjesmu "Houdini" kao i nedavno objavljen hit "Training Season".

Inspiriran njezinim procesom samootkrivanja, najnoviji album "Radical Optimism" govori o čistoj radosti i sreći koje se javljaju u trenutku kada nam situacije s kojima se bilo nemoguće suočiti postanu puno jasnije.

Teški rastanci i ranjivi počeci, koji mogu slomiti dušu, postaju prekretnice kada se odabere optimizam i krene graciozno kretati kroz kaos.

Iskrenost i stav 

Rolling Stone je nazvao album "pop blaženstvom", napominjući da je "jedinstven i potpuno u stilu Due Lipe - samouvjereni plesni pop pun duhovitih Instagramičnih jednorječnih naslova”.

Prožet energijom Duinog rodnog grada Londona, stav albuma utjelovljuje sirovost, iskrenost, samopouzdanje i slobodu Britpopa devedesetih.

"Radical Optimism" vodi slušatelje u sanjivi pop svijet koji je lirski neumoljiv, zvučno oslobađajuć i bogat muzikalnošću. Nastao je u suradnji s timom koji uključuje Caroline Ailin, Dannyja L. Harlea, Tobiasa Jesso Jr. i Kevina Parkera.

"Prije nekoliko godina prijatelj me upoznao s pojmom Radikalni Optimizam. To je koncept koji je na prvu rezonirao sa mnom pa sam postala znatiželjnija i počela se igrati s tom idejom, a brzo se utkala u moj život", izjavila je Dua Lipa.

"Shvatila sam – to je način da graciozno prolazite kroz kaos i osjećate se kao da možete prebroditi svaku oluju. U isto vrijeme, zatekla sam se kako pregledavam glazbenu povijest psihodelije, trip hopa i Britpopa. Oduvijek mi se činilo da imaju vrlo samouvjeren i optimističan zvuk, a tu iskrenost i taj stav sam prenijela i na svoj rad", dodala je pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close