Planina

Počinje sezona skijanja na Jahorini

Jahorina ponovno prva u regiji spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, objavljeno je iz Olimpijskog centra.
Lifestyle / Zabava | 29. 11. 2020. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijski centar "Jahorina" u ponedjeljak službeno otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sustavu za osnježavanje, Jahorina ponovno prva u regiji spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, objavljeno je iz Olimpijskog centra.

"Pratimo situaciju, sustav za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uvjeti dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice", rekao je direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić, prenosi Srna.

Naveo je kako  je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem.

Radno vrijeme ski-centra je od 9.00 do 16.00 časatisova za dnevno i od 18.00 do 21.00 sat za noćno skijanje.

Popust od 70 posto važit će na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar "Jahorina" apelira da se svi skijaši i posjetitelji tijekom boravka na ovoj planini pridržavaju svih potrebnih epidemioloških mjera.

Kopirati
Drag cursor here to close