PS B-DANCE

Plesni studio B-Dance objavio edukativnu pjesmu i video spot

Pjesma #ostanitedoma i video spot nastali su u samoizolaciji u vrijeme pandemije koronavirusa, a tekst i glazbu napisala je Željka Zovko dok je aranžman uradio Vedran Tomičić.
Lifestyle / Zabava | 12. 05. 2020. u 13:00 Bljesak.info
PS B-DANCE - #ostanitedoma

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostani doma poruka je koju smo ovih dana stalno slušali te poručivali jedni drugima; voljenima, znanim i neznanim, želeći tako dobro svim ljudima širom svijeta.

Kako bi podržali kampanju #Ostanidoma plesni studio B-Dance snimio je edukativnu pjesmu i video spot.

Pjesma #ostanitedoma i video spot nastali su u samoizolaciji u vrijeme pandemije koronavirusa, a tekst i glazbu za istoimenu pjesmu kojom se željela osvjestiti važnost ostanka doma u teškim danima pandemije, napisala je predsjednica plesnog studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo Vedrana Tomičića.

Mix vokala pjevača i klavir producirao je mostarski glazbenik Igor Raguž, dok je video montirao trener B-Dancea Boris Zovko.

Akteri video spota su treneri i plesači-pjevači plesnog studia B-Dance koji su sav materijal snimili mobitelom u svojim domovima i tako pokazali da se i iz samoizolacije mogu napraviti kreativne i sjajne stvari.

Iako se krenulo sa fazom popuštanja mjere i slogan #ostanidoma pomalo odlazi u povijest, moramo ostati samodisciplinirani i držati se i dalje epidemioloških uputa i krenuti s novim motom: ‘Ostanimo odgovorni’, a kroz ovu edukativnu pjesmu i video spot prisjetimo se najvažnijih mjera opreza, poručili su iz plesnog studija B-Dance.

Inače, plesni studio B-Dance već četrnaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine i ovo je samo jedan u nizu projekata nastalih u samoizolaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close