Magazin "Time"

Pjevačica Taylor Swift osoba godine

Sam Jacobs, glavni urednik časopisa, opisao je Taylor Swift, koja se našla na naslovnici časopisa kao "Osobagodine", kao "rijetku osobu koja je i autorica i junakinja vlastite priče"
Lifestyle / Zabava | 06. 12. 2023. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tradicionalnoj anketi "Osoba godine" američkog tjednika "Time" ove je godine izabrana američka pjevačica Taylor Swift, javlja Anadolu.

Sam Jacobs, glavni urednik časopisa, opisao je Taylor Swift, koja se našla na naslovnici časopisa kao "Osoba godine", kao "rijetku osobu koja je i autorica i junakinja vlastite priče."

Jacobs je izjavio da je Swift "pronašla način da pređe granice i bude izvor svjetla", dodajući:

"Nitko drugi na planeti danas ne može utjecati tako na ljude".

Swift, koja je bila nominirana u 11 kategorija na MTV Video Music Awards, gdje se svake godine biraju najbolji u video i muzičkim kategorijama, osvojila je devet nagrada, uključujući kategoriju "Umjetnik godine".

U skandalima oko seksualnog uznemiravanja koji su 2017. zauzeli veliko mjesto u medijima, magazin ”Time” je za "Obu godine" odabrao osobe koje su "prekinule šutnju" i govorile o zlostavljanju kojem su bile izložene, a među njima je i Taylor Swift.

Magazin je 2021. za "Osobu godine" odabrao Elona Muska, vlasnika Tesle, SpaceX-a i platforme društvenih medija X, a 2022. ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Kopirati
Drag cursor here to close