Smrt obožavateljice

Taylor Swift se oglasila nakon velike tragedije na njenom koncertu - 'Slomljena sam'

Velika tragedija dogodila se prije koncerta Taylor Swift.
Kultura / Glazba | 18. 11. 2023. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na koncertu megazvijezde Taylor Swift dogodila se tragedija. 23-godišnja obožavateljica Ana Clara Benevides preminula je sinoć nakon srčanog zastoja prije početka koncerta u Rio De Janeiru.

Liječnici su djevojci pružili pomoć na licu mjesta te je prebačena u gradsku bolnicu, no nažalost, nije joj bilo spasa te je nedugo zatim preminula.

Strani mediji prenose da je posjetiteljima koncerta bilo zabranjeno na koncert unositi boce s vodom, a Taylor je tijekom nastupa molila osoblje da publici daju vode. Naime, temperature se u Rio De Janeiru penju do 38 stupnjeva, a brazilski mediji navode da je na stadionu temperature iznosila nevjerojatnih 60 stupnjeva, piše Story.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Slavna pjevačica se na svojim društvenim mrežama oglasila o tragičnom događaju.

''Ne mogu vjerovati da ovo pišem, no slomljenog srca mogu reći da smo izgubili obožavateljicu ranije večeras prije mog nastupa. Ne mogu iskazati koliko sam slomljena zbog ovoga. Imam jako malo informacija, osim činjenice da je ona bila tako predivna i puno premlada’'' piše Taylor.

  / Poruka

''Neću o ovome govoriti s pozornice jer me preplavlja tuga kad pokušam o tome govoriti. Želim reći da duboko osjećam ovaj gubitak i moje slomljeno srce je s njenom obitelji i prijateljima. Ovo je posljednje što sam mislila da će se dogoditi kad smo odlučili doći u Brazil'', zaključila je.

Kopirati
Drag cursor here to close