VIDEO

Pjesma za Dodika: "Ne može ti u kraj stati ni SIPA ni CIA"

"Ne može ti u kraj stati ni SIPA ni CIA, može samo brate srpska policija", otpjevao je pjevač na oduševljenje okupljenih.
Lifestyle / Zabava | 28. 08. 2023. u 12:36 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Doš'o Dodik na Manjači pije, iako je dobio sankcije. Doš'o Dodik na Manjači pije, Amerika dala mu sankcije", odjekivalo je šatorom u nedjelju na obilježavanju "58. Kočićevog zbora".

Pjevač je u trenutku smišljao stihove, a dobro raspoloženi predsjednik Republike Srpske slatko se nasmijao.

"Ne može ti u kraj stati ni SIPA ni CIA, može samo brate srpska policija", otpjevao je pjevač na oduševljenje okupljenih.

Podsjetimo, i sam Dodik je zapjevao na Kočićevu zboru. Vesela ekipa uživala je i pjevala s Dodikom pjesme "Čuvaj mi se sine" te "Republika Srpska".

Nešto ranije je tijekom službenog dijela programa prozvao visokog predstavnika Christiana Schmidta te ova vremena usporedio s onima u kojim je živio Petar Kočić.

"Čitati danas Kočića, ono što je on govorio u tom vremenu, govori isto tako u ovom vremenu. U ovom vremenu imamo gotovo identičnu stvar - da jedan strani namjesnik, Nijemac ili Austrougar, taj dio svijeta, pokušava, kao u Kočićevo vrijeme, nametati svoju volju na štetu Srba u želji da ih eliminira, da im oduzme imovinu i slobodu", rekao je tada Dodik.

Dodik je poručio da je zato važno vraćati se Kočiću i da bi mlađe generacije trebale pročitati sva Kočićeva djela kako bi ih razumjeli na pravi način.

Kopirati
Drag cursor here to close