VIDEO

Pique je varao puno duže: "Shakira je shrvana"

Da se Pique i Marti druže već neko vrijeme prikazuje snimak iz 2021., kada se djevojka pojavljuje u pozadini, tijekom zoom intervjua koji je dao Pique.
Lifestyle / Zabava | 10. 01. 2023. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gerard Pique i Shakira rastali su se u lipnju 2022., prema službenom priopćenju. Španjolski tisak tada je saznao da se nogometaš viđa s deset godina mlađom Clarom Chijom Marti (25).

Tri mjeseca kasnije, njih su se dvoje zajedno pojavili na jednom društvenom događaju, a španjolskog reprezentativca kritizirali su zbog toga što je tako brzo počeo pokazivati novu djevojku u javnosti. Stvari zapravo traju puno duže, prenose Sportske novosti

Da se Pique i Marti druže već neko vrijeme prikazuje snimak iz 2021., kada se djevojka pojavljuje u pozadini, tijekom zoom intervjua koji je dao Pique. Slike su upravo iz kuće u kojoj je Pique živio sa Shakirom i njihovo dvoje djece.

"Shakira je shrvana nakon što je vidjela slike ove žene koja se osjećala kao kod kuće u mjestu gdje je umjetnica živjela s Gerardom Piqueom i djecom", piše na portalu Page Six.

Novinari su otkrili da su u to vrijeme umjetnica iz Kolumbije i dvoje djece bili na putovanju. Poražavajuće je saznati da je Piqueova veza s Clarom Chiom započela puno ranije nego što ste ikada mogli zamisliti , zaključio je spomenuti izvor.

Video: ¡descarados! Piqué y Clara Chía aprovechan el viaje de Shakira y sus hijos para meterse en su casa.

Marca je neki dan napisala da je između Piquea i Shakire došlo do novog sukoba, nakon što se Milan, najstariji sin njih dvoje, pojavio s ocem u prijenosu uživo, zanimljivosti radi Milan u tom prijenosu nosi dres hrvatske reprezentacije o čemu smo ranije pisali na našem portalu. Glumica se trudi svoju djecu skloniti od medijske buke i smatra da je njezin sin ovim istupom "razotkriven".

Kopirati
Drag cursor here to close