Neka je sretno!

Oženio se Josip Juranović

Lifestyle / Zabava | 25. 06. 2023. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Oženio se Josip Juranović

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Lanom Miholjević, a fotografije sa svečane ceremonije objavio je njegov brat Dragan Juranović.

On je u pričama na svom profilu na Instagramu pokazao sretne mladence kako dolaze u crkvu, dok s lica nisu skidali osmijehe. Lijepa mlada Lana zablistala je u kratkoj vjenčanici na jedno rame, dok je Josip bio zgodan u tamnom odijelu s leptir-mašnom, prenosi Showbuzz.hr

Inače, Lana je studentica četvrte godine studija u Splitu, a našeg je nogometaša osvojila na prvu.

''Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naših zaruka slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada'', otkrio je Juranović jednom prilikom za Gloriju.

Josip je Lanu zaprosio uz buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ''Marry Me'' te zaručničkim prstenom, a upoznali su se preko prijatelja i Lana svog partnera često prati na njegovim utakmicama.

Kopirati
Drag cursor here to close