U stilu Izeta Fazlinovića

Otac Matthewa McConaugheya preminuo tijekom seksa sa suprugom

"Nitko ili ništa nije ga moglo ubiti. Osim mame. Uvijek je govorio meni i mojoj braći: ‘Dječaci, kad trebam otići, vodit ću ljubav s vašom majkom.’ I to se dogodilo"...
Lifestyle / Zabava | 19. 10. 2020. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Hola! / Glumac Matthew McConaughey sa suprugom Camilom i majkom Kay

Oskarovac, 50-godišnji Matthew McConaughey priprema se za izlazak svojih meomara pod nazivom 'Greenlights' u kojima je uz brojne teme iz vlastita života, progovario i o povijesti svoje obitelj.

Naime, McConaughey je otkrio kako je njegov otac James preminuo upravo onako kako je najavljivao da će napustiti svijet - vodeći ljubav sa suprugom Kay.

''Nazvala me mama i rekla mi je: ‘Tata ti je umro.’ Koljena su mi klecala. Nisam mogao vjerovati. Bio mi je tata. Nitko ili ništa nije ga moglo ubiti. Osim mame. Uvijek je govorio meni i mojoj braći: ‘Dječaci, kad trebam otići, vodit ću ljubav s vašom majkom.’ I to se dogodilo. Imao je srčani udar kad je dosegao vrhunac'', otkrio je glumac čime je šokirao brojne obožavatelje jer nitko dosada nije znao za taj detalj.

Video: Top 10 Matthew McConaughey Performances

''Tata je umro 1992. godine, a on i mama imali su buran odnos. Ponekad su bili nasilni jedno prema drugome. Kao što sam rekao u svojoj knjizi, to je bio način na koji su oni komunicirali, Dvaput su se razvodili, tri puta su se vjenčali'', zaključio je glumac.

Ranije ove godine Matthew je pokušao spojiti svoju 88-godišnju majku s tri godine starijim Jamesom Grantom, ocem Hugha Granta.

Inače, 50-godišnji Matthew McConaughey je od 2012. godine u sretnom braku s bivšim modelom Camilom Alves s kojom ima troje djece te se za par sve ove godine nije vezao niti jedan skandal. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close