Dejana Rosuljaš

Omiljeno lice TV ekrana ima novi angažman

Lifestyle / Zabava | 02. 02. 2022. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Avaz.ba / Dejana Rosuljaš

Una televizija pripremila je još jedan zanimljiv format koji će gledatelji pratiti u dahu.

U emisiji "21 odgovor" šarmantna voditeljica Dejana Rosuljaš ugostit će niz poznatih osoba koje nas intrigiraju, ali čija je prošlost i sve ono što su prošli na putu do uspjeha, ostalo nepoznato ili čak pogrešno protumačeno.

Iz jednog potpuno drugačijeg kuta upoznat ćemo zvijezde koje su spremne da se hrabro suoče s nesvakidašnjim pitanjima koja će im se postaviti i da govore ne samo o uspjesima već i o svim svojim životnim iskušenjima pa i promašajima.

"21 odgovor"

Njihova iskrenost i otvaranje sigurno će probuditi u gledateljima suosjećanje jer će nam pokazati koliko su istovremeno i snažni i ranjivi. Saznat ćemo i da su baš svi u životu morali da se suoče s povremenim neuspjesima i izazovima i koliko ih je to ojačalo na putu ka vrhu.

"21 odgovor" je potpuno novi format emisije koji do sada nije viđen na ovim prostorima jer spaja dramatičnost trenutka u kojem je gost uvijek u borbi s ograničenom vremenom za odgovore.

Svojom ozbiljnošću emisija otkriva istinske želje, tajne, nadanja i greške koje poznate osobe žele da isprave ili da se zbog njih ispričaju. Gledatelje će sigurno biti dirnuti do suza, a često će se i nasmijati zajedno s voditeljicom i njenim gostom.

Ono što je sigurno, dok budu gledali ovu sjajnu emisiju, imat će osjećaj da slušaju najiskreniju ispovijest jedne osobe, a ne lažni imidž koji se često plasira na sceni.

Posebna zanimljivost emisije je da gosti nemaju prostora za isprazne rečenice kojima izbjegavaju odgovore na pitanja s kojima do sada nisu željeli da se na pravi način suoče.

Nešto novo 

Gosti neće moći pričati o nečemu drugom ili koristiti različite trikove kako bi izbjegli konkretne odgovore, jednostavno neće imati vremena za to. Oni imaju samo dva minuta za odgovor i moraju vrlo mudro da ih iskoriste. Ne mogu se izvlačiti šarmom i različitim trikovima jer im pravila formata to ne dopuštaju, navode. 

Voditeljica će im postavljati dva tipa pitanja, zelena i žuta. Zelena pitanja su za goste jednostavnija i povezana s njihovim područjem djelovanja. Potom slijede teža pitanja, ponekad kontroverzna i osobna - žuta pitanja.

Ipak, voditeljica nikad neće postavljati neukusna pitanja i niti u jednom trenutku neće poniziti gosta, tvrde iz UNA TV-a. 

Domaćica emisije "21 odgovor" je poznata regionalna voditeljica Dejana Rosuljaš koja je publiku osvojila ne samo ljepotom i šarmom, već svojom snalažljivošću i izuzetnim umijećem u vođenju talk-show emisija.

"Jako sam uzbuđena i jedva čekam da počnemo s emitiranjem. Drago mi je da je upravo emisija '21 Odgovor' ta s kojom počinjem svoj angažman na UNA TV, jer je u pitanju talk-show u kojem sam 'svoj na svome', a istovremeno i format intervjua koji još nije viđen na našim prostorima pa predstavlja i svojevrstan izazov. Sigurna sam da ćemo se svi sjajno zabavljati, na prvom mjestu naša publika, a zatim i gosti i ja", iskrena je Dejana.

Uz Dejanu, emisiju će voditi Nevena Rendeli i Sandra Pajović.

Kopirati
Drag cursor here to close