Jedinstven izazov

Neobična dječja maštarija bh. glumca postaje stvarnost

Vječiti dječak, glumac razigranog duha i specifičnog smisla za šalu, Enis Bešlagić je prihvatio jedinstven izazov i odlučio da se upusti u avanturu ostvarenja svog dječjeg sna.
Lifestyle / Zabava | 01. 06. 2023. u 08:00 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vječiti dječak, glumac razigranog duha i specifičnog smisla za šalu, Enis Bešlagić je prihvatio jedinstven izazov i odlučio da se upusti u avanturu ostvarenja svog dječjeg sna.

U ovom jedinstvenom izazovu Bingo hipermarket, koji se nalazi u Bingo City Centar Sarajevo, popularnom glumcu postati će privremeno prebivalište od 4. do 11. lipnja. Tijekom tog vremena Enis će živjeti i spavati u Bingu, te družiti se s kupcima i posjetiteljima ovog trgovačkog centra.

„Imao sam potpuno drugačije planove u tom periodu, ali kad sam im rekao „pa ljudi ovdje bi se moglo živjeti“, i kad su mi rekli „pa živi“ ja jednostavno nisam mogao odoljeti. Radujem se kontaktu sa ljudima zato što to najviše volim, kao i pomjeranju vlastitih granica, jer to je za mene najveći izazov.“ – rekao nam je Enis.

Zbog ove ideje, koju Enis opisuje kao najkreativniju u svojoj karijeri, nedavno je odlučio pokloniti dvije ulaznice za koncert Beyonce u Španjolskoj. Dok se priprema za ulazak u ovaj šou i život u Bingu, pitali smo Enisa da li je ovo nešto što predstavlja ispunjenje dječjeg sna ili ima i neku drugu dimenziju?

„Bez obzira koliko mi je godina, mislim da sam u mnogo čemu zadržao dječje razmišljanje, pa i maštariju da mogu ući u trgovinu i uzeti što hoću. I sad, kao odrasla osoba, kad sam u trgovini, kupim hrpu slatkiša, koje nekad sebi nisam mogao priuštiti.“ – kaže Enis, i dodaje kroz smijeh „većinu slatkiša ipak moram podijeliti, jer ih ne smijem toliko jesti“. Međutim, Enis smatra da su ovih sedam dana savršena prilika da testira svoje glumačke i ljudske vještine, koje su za njega jedno.

Za vrijeme trajanja izazova, Enis nam je rekao da će imati svoju „kućicu“ u kojoj će spavati, a koja se nalazi u hipermarketu Bingo City Centra, a dane će provoditi u stalnoj interakciji sa kupcima i posjetiocima.

Iskoristio je razgovor s nama da pozove sve koji žele biti njegovi gosti u igri i zabavi, da posjete Bingo City Centar Sarajevo u toku tog tjedna, a ukoliko su zainteresirani za učešće u igrama, mogu se prijaviti i putem obrasca na www.bingotuzla.ba „U Bingu sam 24/7 izazov“, do 2. lipnja.

Kako će izgledati njegovi dani provedeni u velikom izazovu „U Bingu sam“, moći ćemo pratiti na svim Bingo društvenim mrežama, kao i Enisovim Instagram i Facebook profilima.

Kopirati
Drag cursor here to close