VIDEO | Šećeru

Mladić iz BiH se 'zacementirao' u trendingu: Znate li tko je Albino?

'Šećeru' je treća najslušanija pjesma u BiH, a slična situacija je i u Srbiji i Hrvatskoj gdje se 'Šećeru' već dva tjedna vrti u 15 najslušanijih pjesama na YouTubeu.
Lifestyle / Zabava | 25. 04. 2022. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrnaest dana prošlo je od objave albuma 'Posesivna' srbijanske pjevačice Milice Pavlović, a dobar dio pažnje 'ukrao' je mladić iz BiH. 

Riječ je o Stjepanu Jelici iz Jajca, poznatijem kao Albino. Naime, Albino potpisuje glazbu i aranžman pjesme 'Šećeru' koja je u dva tjedna 'skupila' 3,2 milijuna pregleda na YouTubeu.

Jedini je to duet na albumu 'Posesivna', a pjesma 'Šećeru' od dana izdavanja ne izlazi iz trendinga te je najslušanija pjesma albuma.

'Šećeru' je treća najslušanija pjesma u BiH, a slična situacija je i u Srbiji i Hrvatskoj gdje se 'Šećeru' već dva tjedna vrti u 15 najslušanijih pjesama na YouTubeu.

Video: Milica Pavlovic feat. Albino - Seceru (Official Video)

"Energije su se poklopile i ta pjesma nam stoji neko vrijeme. Nismo imali konkretno plan što ćemo s tim, samo smo znali da je mega hit i samo je bilo pitanje trenutka kada će Milica doći da je 'zasladi dodatno'", kazao je Albino.

Milica Pavlović ne štedi riječi hvale za ovog talentiranog mladića.

"Albino je jedan od onih koji je u svojoj glazbenoj radionici imao nešto što se meni strašno dopalo i nešto što nikada nisam čula. Ta vrsta interpretacije, taj trenutak akorada gdje su na ivici dura i mola. On je nekako uvijek tu na ivici, jedan ton dva i to ti budi takvu neku emociju u trbuhu. Na pjesmi 'Šećeru' je sa mnom u duetu i te dvije pjesme su izašle, vjerovali ili ne, za pola sata. Jako sam ponosna na te dvije pjesme", naglasila je u intervjuu za Exkluziv Milica Pavlović.

Također, Albino potpisuje glazbu i aranžman Milicine pjesme 'Suzo' koja ima više od milijun pregleda na popularnoj platformi.

Podsjetimo, Albino je studirao i živio u Mostaru te stvarao s domaćim umjetnicima, a u njegovim ranijim videospotovima često mogli vidjeti i kadrovi Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close