Tomislava Dukić

Miss Hrvatske za Bljesak: ''Besposlen mozak je vražje igralište''

''Svaka promjena u životu je bitna'', kaže Tomislava koja naglašava kako je pored vanjštine najvažnije ono što čovjek nosi u sebi.
Lifestyle / Zabava | 14. 12. 2023. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Besposlen mozak je vražje igralište'', kaže za Bljesak.info aktualna miss Hrvatske Tomislava Dukić upitana da prokomentira zamjerke dežurnih komentatora kako je iz BiH a da je ponijela titulu najljepše Hrvatice.

Tomislava, 25-godišnja Duvanjka, do titule miss Hrvatske došla je kao miss dijaspore.

Za Bljesak.info kaže kako joj vanjština nikad nije bila bitnija od nutrine, a na promjene koje joj je unijela u život ova titula gleda pozitivno.

''Svaka promjena u životu je bitna'', kaže Tomislava koja naglašava kako je pored vanjštine najvažnije ono što čovjek nosi u sebi.

''Sve su natjecateljice imale dobar fizički potencijal za lentu Miss Hrvatske ali ipak fizički izgled nije presudan. Gleda se kompletnost osobe.

Na svakom izboru ljepote se prvo gleda ono vanjsko. Ipak, ako iznutra ne zračiš, vanjsko ne dolazi do izražaja'', rekla je.

Direkcija Izbora Miss Hrvatske / Miss Hrvatske Tomislava Dukić

Iako je ljepotu nemoguće sakriti, Tomislava kaže kako joj fizički izgled pomogao jedino za ovaj plasman.

''Iako ni to nije presudilo. Sve ostalo sam postigla učenjem i radom'', rekla je Tomislava koja je diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Splitu.

Na pitanje o tome što je to posebno u Tomislavgradu pa da iznjedri missice poput nje i Anice Kovač koja se 1995. godine okitila i titulom prve pratilje na izboru za Miss svijeta, Tomislava smatra da je ipak sve do pojedinca.

Foto: Direkcija Izbora Miss Hrvatske / Miss Hrvatske Tomislava Dukić

''Ništa nije posebno u Tomislavgradu. Bitno je imati u sebi potencijal, osvijestiti ga i iskoristiti'', rekla je.

Ističe da, s obzirom da je tek na samom početku, ne zna što je čeka do samog natjecanja za svjetsku titulu.

Foto: Direkcija Izbora Miss Hrvatske / Miss Hrvatske Tomislava Dukić

''Za svjetsko natjecanje ću se svakako potruditi da Hrvatsku predstavim u svom najboljem izdanju'', rekla je i dodala kako joj je ipak najbitnije zdrava se vratiti kući.

Duvanjka, koja je početkom listopada izabrana za miss dijaspore te tako izravno ušla u finale za izbor najljepše Hrvatice, ali će na svjetsko natjecanje ići tek 2025. godine budući da je jedno natjecanje za izbor najljepše žene svijeta ranije bilo odgođeno.

Kopirati
Drag cursor here to close