Stali u obranu Duvanjke

Direkcija Miss Hrvatske: Svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje

Miss Požeško-slavonske županije Leona Maroši požalila se na rezultate izbora za Miss Hrvatske.
Lifestyle / Moda | 04. 12. 2023. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Želimo se pismeno očitovati na navode finalistice izbora Miss Hrvatske 2023. Leone Maroši koja se obratila obratila medijima i javnosti putem svoje izjave", istaknuli su iz Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Podsjetimo, miss Požeško-slavonske županije Leona Maroši požalila se na rezultate izbora za Miss Hrvatske.

Smatra kako je imala sve za pobjedu, ali kako je došlo do nečega sumnjivoga.

"Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo 'dogodilo nešto sumnjivo' demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući i finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid", naveli su iz Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Kako navode, na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27. studenoga 2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak koji je uz vlasnicu licence i predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova i potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

"Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje. Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo", naveli su iz Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Dodali su i da će, ako bude bilo potrebno, putem Odvjetničkog ureda poduzeti sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti.

Podsjetimo, proteklog tjedna na izboru za Miss Hrvatske u Zagrebu pobijedila je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Pratiljama su proglasili Lanu Valentić i Anteu Krnić.

Kopirati
Drag cursor here to close