Mediji pišu

Mbappe ljubi španjolsku pjevačicu?

Glasine su se počele širiti kada je Mbappe počeo pratiti Lolu na društvenim mrežama.
Lifestyle / Zabava | 27. 02. 2024. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridski mediji tvrde da je Kylian Mbappe sve dogovorio s Florentinom Perezom i da je već stavio potpis na predugovor s Real Madridom.

To bi trebalo značiti da francuski napadač definitivno prelazi u Kraljevski klub po završetku sezone, prenosi Gol.hr

Stvarna romansa?

Čini se da je Mabppe započeo pripreme za život u španjolskoj metropoli i na intimnom planu. Spekulira se da je odnedavno u ljubavnoj vezi s atraktivnom španjolskom pjevačicom i plesačicom Lolom Indigo (31).

Glasine su se počele širiti kada je Mbappe počeo pratiti Lolu na društvenim mrežama.

Španjolski žuti tisak tvrdi da imaju saznanja kako je romansa stvarna i da se sve više učvršćuje.

Ističu da je Mbappe u društvu bliskog prijatelja Achrafa Hakimija prošli tjedan posjetio Barcelonu upravo zbog latino-pop pjevačice čiji je uspon počeo nakon što je 2017. sudjelovala u popularnom realityju Operacion Triunfo na jednoj od španjolskih televizija.4

Itekako poznata 

Iako Mbappe ima 112 milijuna pratitelja na Instagramu, on prati samo 412 ljudi, među kojima je i Lola, koja je također među milijunima Mbappeovih pratitelja.

Video: Lola Indigo - Ya No Quiero Ná (Official Video)

Lola je rođena Madriđanka i upravo planira kako će ispuniti Santiago Bernabeu, a na kojem bi trebala nastupiti sljedeće godine. Na istom stadionu od sljedeće sezone trebao bi nastupati i Mbappe, pa neće imati potrebu koristiti privatni zrakoplov za putovanja iz Pariza.

Lola Indigo zapravo se zove Miriam Doblas. Rođena je u Madridu 1992., ali je odrasla u andaluškom gradiću Huetor Tajar, koji se nalazi u blizini Granade.

Počela je u svijetu zabave kao plesačica i nastavila raditi u Kini i Los Angelesu zajedno s poznatim izvođačima Miguelom Boseom, Enriqueom Iglesiasom, Martom Sanchez i Chrisom Brownom.

Kopirati
Drag cursor here to close