Magična radionica udruga Elpida

Miki i Mini Maus stižu u Mostar kako bi oživjeli svijet mašte djece

Pored maskota očekuje ih puno zabave, gledanje crtića, učenje engleskog jezika, bojanje te mnoštvo toga. Na spomenutim radionicama mogu sudjelovati djeca uzrasta od 4-9 godina.
Lifestyle / Zabava | 15. 11. 2023. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U današnjem svijetu tehnologije mašta kao da izumire, a ona je jako bitna za zdrav razvoj djece. Djetinjstvo u kojem smo odlazili u svijet mašte pružalo je mnoge mogućnosti.

Kao djeca maštajući mogli smo posjetiti mnoga mjesta o kojima smo sanjali i željeli biti.

Udruga Elpida iz Mostara organizira radionice u kojima će djeca na par sati moći uživati u mašti i likovima iz poznatog Disney filma Miki i Mini Maus. Naime, bez obzira koje si točno godine rođen, te kojoj generaciji pripadaš, sigurno si do sada u životu imao prilike pogledati barem jedan kultni animirani film Walta Disneya.

25. studenoga od 11 sati u naš grad dolaze upravo Miki i Mini Maus. Prijavom svoga djeteta na radionice, koje će se održati u zgradi Sivrića preko puta Katedrali, udruga Elpida će omogućiti mališanima da uplove u svijet mašte uz druženje maskota Miki i Mini Maus.

Pored maskota očekuje ih puno zabave, gledanje crtića, učenje engleskog jezika, bojanje te mnoštvo toga. Na spomenutim radionicama mogu sudjelovati djeca uzrasta od 4-9 godina. Sve informacije, kao i prijave na broj telefona 063 319 969 ili na e-mail [email protected].

Neka ovoga studenog Vaši mališani uplove u svijet mašte, zaborave na tehnologiju i vrate se djetinjstvu u kojem bi trebali rasti, jer mašta pokreće svijet, a mi želimo pokrenuti maštu, poručuju organizatori.
Kopirati
Drag cursor here to close