Duhovita đevojka

Lijepa Tina obožava pričati viceve slobodnijeg sadržaja

Tina Dakić sve je popularnija figura na Instagramu. Osim što voli nogomet, rock and roll, životinje i prirodu, ova lijepa djevojka obožava i slobodnije viceve, te ih redovito priča ispred vojske svojih pratitelja.
Lifestyle / Zabava | 11. 11. 2021. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kažu da je za dobar vic najvažnije tko ga priča i kako ga priča. Čak i najlucidniji vicevi izazovu premalo smijeha, ako ih se loše ispriča.

U vremenu društvenih mreža i različitih video platformi, mnoštvo je samozavanih 'humorista' koji pričaju svima poznate viceve, a nekim čak pođe za rukom da postanu i regionalni 'zabavljači'.

Crnogorka Tina Dakić sve je popularnija figura na Instagramu. Osim što voli nogomet, rock and roll, životinje i prirodu, ova lijepa djevojka obožava i slobodnije viceve, te ih redovito priča ispred vojske svojih pratitelja.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Tina Dakic (@tina.dakic)

U ovome trenutku Tinu na Instagramu prati gotovo 250 tisuća ljudi, kojima ta simpatična mlada dama budi maštu na različite načine... pa i pričanjem viceva, premda se teško oteti dojmu da to ipak nije glavni razlog popularnosti njezina profila.

Obavezno moramo napomenuti da njezini vicevi nisu namijenjeni onima koji nisu navršili 18 godina. Niti njezine slike s Instagrama, dakako...

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Tina Dakic (@tina.dakic)

Kopirati
Drag cursor here to close