VIDEO

Krešimir iz Mostara zapanjio žiri Supertalenta: "Ovo još nismo vidjeli"

Karizmatični Mostarac pokazao je neobičan talent sviranja noktima po zubima koji je otkrio prije puno godina, ali ga se sramio ikome pokazati.
Lifestyle / Zabava | 24. 10. 2022. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treba se kretati, ići naprijed, misliti naprijed – to je način življenja 83-godišnjeg Mostarca Krešimira Šunjića.

Naime, karizmatični Mostarac pokazao je neobičan talent sviranja noktima po zubima koji je otkrio prije puno godina, ali ga se sramio ikome pokazati, piše Nova TV

"Zvončići" 

Kada je došao na pozornicu, predstavio se i najavio da će svirati žiri se zapitao gdje mu je instrument, a on je dosjetljivo rekao da će se nekako već snaći.

Zatim je počeo svirati blagdansku pjesmu "Zvončići" na svojim zubima.

Publika i žiri u nevjerici su gledali što se dogoditi, no Krešimir je samo nastavio dalje svirati noktima po zubima. Nakon toga odsvirao je još jednu pjesmu i Maju je zanimalo što to ima zapisano u bilježnici koja stoji pokraj njega. Pa je dodao da to nisu note za njegovo sviranje nego da želi i zapjevati. Pustio je glas i pjevao pjesmu Olivera Dragojevića "Manuela".

"Mene ste u potpunosti očarali. Vaša tehnika je jedinstvena. Nikad nisam vidjela da netko svira zubima. A što se pjevanja tiče zaista Vas je ugodno i lijepo slušati", komentirala je Maja.

Prepun energije 

Fabijan je istaknuo da ga je Krešimir odmah osvojio sviranjem na zubima, a još kad bi spojio pjevanje i neki solo sviranja na zubima to bi za njega bilo to.

"Ja ću Vam i za sviranje i za pjevanje dati da. A najviše ću Vam dati da za životnu energiju u 84. godini. To je najveći da", poručila je Martina.

Uz ova tri prolazna glasa Krešo je dobio i veliki prolaz od Davora.

Krešo je aktivan i vitalan 83-godišnjak koji svaki dan radi tjelovježbu 30-ak minuta. On voli život. Bio je pilot jedriličar te je skakao sedam puta iz aviona kao padobranac. Sada u mirovini uživa sa svojom suprugom s kojom je nedavno obilježio 60 godina braka i 64 godine poznanstva.

Kopirati
Drag cursor here to close