Dajte vina hoću lom

Kinezi ponudili Iniesti otkup dva milijuna boca njegovih vina!

Jedan kineski klub ponudio je otkup dva milijuna boca njegovih vina, kao ekstra bonus na plaću koja je ionako krajnje ''bezobrazna''.
Lifestyle / Zabava | 06. 03. 2018. u 23:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andres Iniesta, neupitna zvijezda Barçe i španjolskog nogometa u zadnjih desetak godina, već je neko vrijeme na meti kineskih klubova, ali je dosadašnje ponude odbijao.

Kako pišu španjolski mediji, Kinezi ne odustaju i upravo su se dosjetili nove vrste stimulansa za 33-godišnjeg veznjaka. Naime, poznato je da se Iniesta bavi proizvodnjom vina, a glasi kao vrstan vinar. Jedan kineski klub ponudio je otkup dva milijuna boca njegovih vina, kao ekstra bonus na plaću koja je ionako krajnje ''bezobrazna''.

Ako je vjerovati medijima, ponuđena mu je godišnja plaća od 35 milijuna eura, a pitanje je koliko će ovaj iskusni vezni igrač odolijevati tako izdašnim ponudama. Ako vrijedi ona izreka ''u vinu je istina'', moglo bi se dogoditi da upravo ta plemenita kapljica bude katalizator ovog atraktivnog transfera.

Zadnji kineski klub s kojim se Iniesta dovodio u vezu bio je Tianjin Quanjian, ali treba podsjetiti kako o svome bivšem igraču ozbiljno razmišlja i Pep Guardiola, koji ima neke planove u vezi s dovođenjem Inieste u Manchester City.

Velika je vjerojatnost da će Iniesta na kraju ove sezone napustiti Barcelonu, a pitanje samo u kojem pravcu.

Ovaj sjajni veznjak potječe iz pokrajine La Mancha, gdje posjeduje 120 hektara vinograda. Njegova vina tržište osvajaju pod brandom „Bodega Iniesta”.

Kopirati
Drag cursor here to close