Mane bazu

Karl Lagerfeld: Zub vremena modnome caru pojeo zube

Lagerfeld je imao čast pritiskom na gumb uključiti osvjetljenje slavne pariške ulice Champs-Élysées uoči božićnih blagdana. Nakon tog svečanog trenutka Lagerfeld se srdačno nasmijao punim ustima i pokazao - groblje od zubala!?
Lifestyle / Zabava | 23. 11. 2018. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modni kreator Karl Lagerfeld (85) uvijek je u javnosti perfektno stiliziran, želeći na taj način dati do znanja kako njegove kreacije graniče sa savršenstvom.

Crne sunčane naočale, crno odijelo, crna kravata i rukavice isto tako crne - njegov je prepoznatljivi stil.

U četvrtak je Lagerfeld imao čast pritiskom na gumb uključiti osvjetljenje slavne pariške ulice Champs-Élysées uoči božićnih blagdana.

Nakon tog svečanog trenutka Lagerfeld se srdačno nasmijao punim ustima i pokazao - groblje od zubala!?

Zub vremena je, očito, načeo i njegove zube, ali modni car bi to ipak trebao sanirati. U suprotnom svojom pojavom neće biti tako perfektan kao što je čitavog života nastojao biti.

Njemački Bild pitao je stručnjaka za tu oblast, specijalista za ortodonciju, kako gleda na rupe koje su se ukazale u Lagerfeldovim ustima.

"Očito je kako Karlu Lagerfeldu predstoji generalni remont. Nedostaje jedna kruna na prednjem zubu i dvije sa strane. Gore lijevo mu nedostaju svi kutnjaci. Razlog? Vjerojatno ili starost ili loše održavanje oralne higijene", kaže zubar dr. Philipp F. Gebhardt.

Ovaj zubar, dakako, savjetuje Lagerfeldu da si napravi generalku kako bi dobio umjetne zube koji estetski puno bolje izgledaju od njegova trenutnog krša u ustima.

Zanimljivo je da se Lagerfeld nedavno u razgovoru za časopis  „Numéro“ pohvalno izrazio o svome zdravlju, istaknuvši kako ima redovite preglede, a liječnici mu uvijek savjetuju što je još potrebno učiniti, tako da praktično ne postoji vrsta zdravstvenog testa kojem se nije podvrgnuo, kazao je modni car.

U opširnom razgovoru se Lagerfeld u jednome trenutku osvrnuo i na izgled manekenki koje se pojavljuju na modnim pistama.

"Ta mršava stvorenja krivih zuba, koja gledamo na modnim pistama, ponajviše trebaju jednog dobrog zubara", kazao je Lagerfeld.

Još samo da kupi ogledalo i može im se pridružiti u zubarskoj ordinaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close