Zvijezda Super Bowla

Kako je Taylor Swift ukrala show

Taylor je finale pratila iz VIP lože u kojoj su uz nju bile prijateljica Blake Lively te suradnica Ice Spice, ali i njezini roditelji i brat.
Lifestyle / Zabava | 12. 02. 2024. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nakon Super Bowla u fokusu većinom, osim utakmice, bude i nastup na poluvremenu, ove godine stvari su se malo promijenile pa je Usher ostao u sjeni ljubavne priče zbog koje je američki nogomet ove sezone dobio mnogobrojne nove fanove.

Ljubav cvjeta

Naravno da se radi o ljubavi megapopularne Taylor Swift i igrača američkog nogometa Travisa Kelcea, koji je na Super Bowlu pobijedio sa svojim timom, Kansas City Chiefsima te time obranio naslov NFL prvaka, piše Gloria

I dok je Super Bowl i inače jedan od najgledanijih događaja, prisutnost Taylor Swift na tribinama doprinijela je još većoj popularnosti tog sporta, a i samog prijenosa jer je - otkako je njihova veza otkrivena - kamere stalno traže.

Taylor je finale pratila iz VIP lože u kojoj su uz nju bile prijateljica Blake Lively te suradnica Ice Spice, ali i njezini roditelji i brat.

Naravno, iz iste su lože utakmicu pratili i najbliži Travisovi prijatelji i obitelj. Slavna pjevačica na utakmicu je stigla u crnom looku sa šljokicama s kojim se uskladila s odjevnom kombinacijom svog dečka koji je na utakmicu stigao u takvom odijelu, a oko vrata je nosila ogrlicu od 3000 dolara koja je posveta njezinoj vezi s popularnim nogometašem.

Redovan gost na utakmicama 

Za njihovu vezu saznalo se prije pola godine, a nakon što je odnos prestao biti tajna Taylor je postala redoviti gost na njegovim utakmicama te je sa sobom često dovodila i slavnu pratnju poput glumice Blake Lively i njezinog supruga Ryana Reynoldsa te glumca Hugha Jackmana.

Ovog pak je puta na utakmicu jedva stigla. Naime, Taylor je u posljednjih nekoliko dana imala koncerte u Tokiju pa je nakon posljednjeg morala direktno s koncerta na svoj privatan avion kako bi stigla na vrijeme na utakmicu da podrži svog dečka.

Nakon velike pobjede Chiefsa, Taylor se spustila na teren kako bi s Travisom proslavila pobjedu, gdje je svom dečku poručila kako je utakmica bila nevjerojatna, a od euforije zbog pobjede zaboravili su na kamere pa nije nedostajalo zagrljaja i poljubaca.

Kopirati
Drag cursor here to close