Arturo "Irokeza"

Kako bi se ''do kraja'' tetovirao, Vidal proveo 12 sati pod iglom!?

Za svoje tetovaže Vidal je angažirao majstora Sergija (23) iz Valencije, koji je za Bild ispričao kako je Čileanac pod njegovom iglom ležao punih 12 sati! Naravno, tih 12 sati bilo je raspoređeno na više dana.
Lifestyle / Zabava | 09. 02. 2018. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tetovaže su zaštitni znaci mnogih sportaša, ali čini se kako nogometaši ipak prednjače u tome. Posebno su tetoviranju skloni neki igrači iz Južne Amerike, koji gotovo svakodnevno dodaju neki novi motiv na svoje tijelo: ljubavne ili vjerske poruke i znakovlje, cvijeće, životinje, imena dragih osoba, datume...

Arturo Vidal (30), veznjak Bayerna iz Münchena, gotovo je u cijelosti pokriven tetovažama. Nedavno je prekrio čitava leđa novim motivima.

Za svoje tetovaže Vidal je angažirao majstora Sergija (23) iz Valencije, koji je za Bild ispričao kako je Čileanac pod njegovom iglom ležao punih 12 sati! Naravno, tih 12 sati bilo je raspoređeno na više dana.

Ipak, kad se uzme u obzir da je netko spreman trpjeti dvanaest sati bockanja, onda mora da je strast za ''stripotekom'' na vlastitome tijelu uistinu ogromna.

"Pružila mi se prilika da njegova leđa tetoviram praktično do kraja. Tamo su se već nalazile neke tetovaže drugih umjetnika. Za nove sam umjetničke elemente trebao 10-12 sati, raspoređenih na više dana", kaže Sergio, koji je za tu priliku doletio specijalno iz Valencije, gdje inače živi i radi.

Njegova su specijalnost tetovaže životinja, a kako bi ''dovršio'' Vidala, u Münchenu je proveo tjedan dana.


Ovaj majstor tetovaže napominje kako postoji opasnost od infekcije ukoliko se tetovaže rade u periodima kad je tijelo izloženo naporima.

"Što se mene tiče, savjetujem: Nije dobro tetovirati se kad je tijelo izloženo čestome kretanju. Znojenje iz higijenskih razloga nije dobro za tetovaže", kaže on.

Ujedno ovaj majstor tetovaža ima puno razumijevanje za Vidalovu strast prema tetovaži.

"Nogometaši imaju premalo slobodnog vremena kako bi se tetovirali u miru. Vjerujem da se većina njih tetoviranju podvrgava u tijeku sezone", kaže Sergio.

Uzme li se u obzir Sergijev savjet, Vidal je mogao mirne duše sačekati ljeto, jer će tada imati puno slobodnog vremena, s obzirom da se njegova reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, zbog čega se razočarani Vidal i oprostio od reprezentativnog dresa.

Ovako, pošto je popunio sve prostore na tijelu, moći će se još samo posvetiti ''češljanju' svoje irokeze.

Kopirati
Drag cursor here to close