Nadal, heroj Mallorce

Kad se ženi Rafa: Stižu gosti sa dna kugle do šarafa...

Na svadbi se očekuje 500 uzvanica, a među njima i španjolski kralj Juan Carlos, potom Roger Federer, Cristiano Ronaldo...
Lifestyle / Zabava | 24. 08. 2019. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Hello! / Nadal s dugogodišnjom djevojkom Marijom Franciscom-Xiscom Perello

Nedavno su strani mediji prenijeli da se Rafael Nadal ženi dugogodišnjom djevojkom Marijom Franciscom-Xiscom Perello.

Izvor blizak tenisaču otkrio je da je par zakazao svadbu odmah poslije Roland Garrosa, a li Nadal je to komentirao na način koji nedvosmisleno govori koliko ga ova tema razdražuje.

“Ja neću da se uplićem više u ovaj cirkus. Čujem da se ženim u lipnju? Nemam pojma odakle ljudima ta priča”, rekao je Nadal za AS.

Sada španjolski mediji bruje o tome kako je dan vjenčanja blizu.

Naime, Nadal i njegova djevojka, s kojom je 14 godina u vezi, konačno su zakazali svadbu.

Foto: AFP / Vlasnik 18 Grand-Slam naslova: Rafael Nadal

Drugi teniski reket svijeta oženit će se 19. listopada na Mallorci. Čitav kompleks posjeduje ogromne travnate površine, bazene, privatne sobe, kao i heliodrom.

La Fortaleza ('tvrđava'), čija se ukupna vrijednost procjenjuje na 125 milijuna eura, smještena je na sjeveru Mallorce, u blizini zaljeva Pollença. Ukupna površina ovog kompleksa je 87.000 četvornih metara.

Imanje La Fortaleza je od 2011. godine u posjedu engleskog lorda Jamesa Luptona i nalazi se u registru kulturnih dobara. Radi toga cijenjeni lord mora nekoliko puta godišnje otvoriti vrata svojega imanja za javnost.

Foto: Bild / Dvorac La Fortaleza

Na Mallorci ne postoji bolje osigurana lokacija za ovakve događaje, jer jamči visoku sigurnost i zaštitu privatnosti.

Na svadbi se očekuje 500 uzvanica, a među njima i španjolski kralj Juan Carlos, piše Tennisworld.

Dakako, bit će tu i Nadalov dugogodišnji rival Roger Federer, veliki prijatelj Cristiano Ronaldo, pjevač  Enrique Iglesias, košarkaš Pau Gasol, kao i mnoštvo drugih VIP gostiju.

Na ovome imanju su svoju svadbu priredili i Realov nogometaš Gareth Bale i njegova izabranica Emma Ryhs-Jones, te španjolski košarkaš Rudy Fernández, koji je oženio Helen Lindes, španjolsku ljepoticu poznatu iz svijeta mode(la).

Inače, La Fortaleza je popularno mjesto i u filmskoj industriji, a tu je, između ostalog, snimljen i komercijalni spot za parfem "Paradiso" Roberta Cavallija.

Kopirati
Drag cursor here to close