Počela je Ultra

Josip Grabovac iz Splita - Ultra Europe Conecting people!

Josip Grabovac, poznati modni bloger, rodom iz Širokog Brijega s talijanskom adresom šalje poruku s najpopularnijeg party festivala u Hrvatskoj.
Lifestyle / Zabava | 07. 07. 2023. u 23:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na splitskom stadionu Parku mladeži u petak je počeo Ultra Europe festival, zbog kojeg se još od četvrtka ulicama grada podno Marjana slijevaju kolone mladih partijanera iz gotovo svih zemalja svijeta.

Organizatori su najavili kako će ovo biti najbolje festivalsko izdanje, što zbog pozornica koje su najveće dosad, što zbog broja posjetitelja u tri dana. Grad, Hitna medicinska pomoć, policija, vatrogasci i ostale službe spremno su dočekala taj festival elektroničke glazbe, a gotovo svi apartmanski kapaciteti u gradu su popunjeni.

Tijekom tri dana očekuje se veći broj posjetitelja, više od 140.000 partijanera iz 143 zemlje svijeta. Ultra će u Splitu trajati do 9. srpnja, nakon čega će se partijaneri premjestiti na Brač, Hvar i Vis.

Naime, Josip Grabovac dobro poznato modno lice podrijedlom iz BiH, koji živi i radi u Italiji u Milanu ujedno je i ambasador ovog festivala, s nama dijeli neke od trenutaka atmosfere u trenutno najpoznatijoj glazbenoj loži u Europi, Ultrà Family. 
 
Foto: Josip Grabovac privatne fotografije  
 
Joe Bašić CEO, navodi Josip, je izvrstan menadžer, sposoban stvoriti događaj ovih proporcija s obrubom izvanredne organizacije, vodio je računa o sigurnosti sa velikom porukom ULTRA EUROPE CONNECTING PEOPLE.
 
''Ono u što sam siguran da putem svojih kanala šaljem sigurno dobru poruku svim mladim naraštajima u trenutno jako lošem svijetu izopačenosti društvenih mreža. Sigurno mogu potvrditi da osim Ultrà Family sam dobio i jako dobre prijatelje kao sto su Joe i njegova supruga Mandy i ostali koje možete vidjeti na fotografijama'', rekao je Josip Grabovac.

Na velikoj će pozornici nastupiti Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Gryffin, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Mathame, Morten, Nora En Pure, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami, Zedd, Timmy Trumpet, W&, Nicole Moudaber, Juliet Fox, Ginchy, Maz, Masano, Millean, Pero Fullhouse, Rory i Tomo in der Muhlen.

Jedna od perjanica ovog izdanja Ultre je Hardwell, nizozemski DJ, potom nastupaju Nizozemac Jeffrey Suturious, Adam De Great, Avao, DR Phunk, KDH, Mr. Black, Olly James, Temworx, Tim Hox i Vinnie.

Nastupit će i hrvatski izvođači Ana Antonova, Arseniyeah, Ivna Ji, Jan Kinčl, PEZNT, Tom Bug, Akira, Avadox, Chris Willsman, Dave Caffrey, Gil Glaze Jimmy Clash, Lorenzo, Mike&Me, Pink Panda, TJO, Vanillaz, Yamatomaya i Yaksa.

Program će trajati do ranih jutarnjih sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close