Zašto?

Izgleda da je Rihanna oprostila batine

Uz emotikon srca, kratko joj je poručio. 'Do kraja života. Nastavi pobjeđivati, kraljice', napisao je i time podijelio brojne obožavatelje.
Lifestyle / Zabava | 23. 10. 2019. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoć su bili jedan od najpopularnijih parova, no turbulentna veza pjevačice Rihanne i repera Chrisa Browna naglo je prekinuta 2009. godine nakon incidenta u kojem je omiljena pjevačica nažalost izvukla deblji kraj. Na večer kada su zajedno trebali nastupati na dodjeli Grammyja, par se posvađao u automobilu i otkazali su nastup. Tada su naveli da je razlog 'prometna nesreća', no idućega dana bilo je jasnije što se dogodilo.

Fotografije brutalno pretučene Rihanne obišle su svijet, a reperu je od tada uvelike narušena reputacija. Ipak, čini se da mu je pjevačica nakon dugog niza odlučila oprostiti incident. Naime, na svom Instagram profilu 31-godišnja pjevačica podijelila je video na kojem promovira svoju novu kolekciju sjajila, a u pozadini svira upravo Chrisova pjesma.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Gang Gang. just me and my #GlossyPosse !!! @fentybeauty

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

'Nije li to ono od čega su divlji snovi stvoreni? Toliko je osjećaja upleteno, ne možemo se pretvarati. Želim sve osjetiti, želim tebe', otpjevao je Chris u pjesmi koju je Rihanna znakovito podijelila. Nakon objave videa uslijedili su brojni komentari obožavatelja koji su se pitali što se događa, no najviše pozornosti privukao je upravo komentar - Chrisa Browna.

Uz emotikon srca, kratko joj je poručio. 'Do kraja života. Nastavi pobjeđivati, kraljice', napisao je i time podijelio brojne obožavatelje. Dok su se jedni pitali zašto uopće ponovno razgovaraju, drugi su komentirali da priželjkuju njihovo pomirenje. Što se događa s nekoć omiljenim parom za sada nije jasno, a ono što dodatno zbunjuje obožavatelje jest činjenica da pjevaču ovo nije prvi takav istup.

Podsjetimo, na nedavnoj fotografiji koju je objavila pjevačica, Chris je bez imalo ustručavanja komentirao Rihannino izdanje u donjem rublju. 'Želim biti lampa', napisao je pjevač referirajući se na lampu koja se nalazi u kutu fotografije. Uz to je dodao i komentar emojija koji se crveni i osmjehuje. Time je itekako iznenadio javnost, s obzirom na to da godinama nisu imali nikakav kontakt.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Ipak, njegovi pokušaji pomirenja su uzaludni, budući da Rihanna već dvije godine ljubi saudijskog milijardera Hassana Jameela. 'Da, u vezi sam dosta dugo i jako sam zadovoljna', potvrdila je pjevačica u nedavnom razgovoru za Vogue, u kojem se dotaknula i brojnih nagađanja o prinovi. Na pitanje želi li djecu, kratko i bez razmišljanja odgovorila je: 'Bez sumnje'.

Kopirati
Drag cursor here to close