Internet nije spreman za tanke obrve

Hoće li Rihanna vratiti trend tankih obrva?

Rihanna je na svojem Instagramu pojasnila kako je cijeli look stvoren u suradnji s Isamayaom FFrench, koja je vizažistica slavnih, poznata po tome da granice make-upa dovodi do avangarde, i to u stilu Alexandera McQueena.
Lifestyle / Moda | 06. 08. 2018. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rihanna će se pojaviti na naslovnici britanskog Voguea ovog rujna. Rihannine fotografije za naslovnice, kako za pretplatnike tako i za izdanje koje nije za pretplatnike, dovele su do polemike koja je zabrinula brojne žene.

Naime, Rihanna se na naslovnici pojavila s najtanjim obrvama koje smo na nekoj poznatoj osobi vidjeli u zadnjih gotovo 20-ak godina.

Rihanna je na svojem Instagramu pojasnila kako je cijeli look stvoren u suradnji s Isamayaom FFrench, koja je vizažistica slavnih, poznata po tome da granice make-upa dovodi do avangarde, i to u stilu Alexandera McQueena, piše Index.hr.

FFrench je za ovaj Rihannin look koristila Fenty beauty, Rihannin brend šminke.



 I dok su fotografije za naslovnicu Voguea prekrasne, internet nije spreman za povratak minijaturnih, ultra tankih obrva.

Brojne korisnice Twittera, Facebooka i Instagrama poručile su Rihanni kako nisu spremne da tanke obrve opet postanu trend. Poručile su joj i kako je mole da ne promovira ovaj look te kako su brojne od njih već bile na japanskom iscrtavanju obrva pa neće moći biti dijelom ovog trenda.

Pitaju se i jesu li kupovale sve silne serume za ubrzan rast obrva bez razloga ako će se trend u obrvama drastično promijeniti.

"Nismo provele posljednjih pet godina pokušavajući dobiti debele obrve samo kako bi ovo sada postao trend", samo je jedan od brojnih komenatara korisnica Twittera.

Kopirati
Drag cursor here to close