Zagrijavanje u Americi

Internet vrvi od kompromitirajućih fotografija Bidenovog sina

Hunter Biden poznat je ne samo po raskalašenom životu - uz njega se vežu brojni skandali koji ne idu u korist ugledu njegovog oca.
Lifestyle / Zabava | 12. 06. 2023. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Marco Polo objavila je dodatne kompromitirajuće fotografije Huntera Bidena, sina američkog lidera Joea Bidena, objavila je Srna navodeći kako je na stranici "bidenlaptopmedia.com" objavljeno u startu skoro 9.000 fotografija snimljenih između 2008. i 2019. na Havajima, na Kosovu, u Kini, Londonu, Parizu, Rimu....

Većina fotografija pronađena je na laptopu Huntera Bidena i njegovu iPhoneu, a ostatak su snimci i poruke koje je razmjenjivao.

Daily Mail, koji piše o ovom slučaju, provjerio je autentičnost fotografija i utvrdio da se one podudaraju s onim što je pronađeno na Hunterovom laptopu.

Hunter Biden poznat je ne samo po raskalašenom životu - uz njega se vežu brojni skandali koji ne idu u korist ugledu njegovog oca.

Između ostalog, objavljeno je da je ucjenjivao plaćom jednu zaposlenicu kako bi od nje iznudio seks, da je bio pod istragom za utaje poreza, a u javnost su procurile i informacije o njegovim kontaktima s kineskim špijunima kao i priznanje jednoj prostitutki da su mu "ruski dileri ukrali laptop".

New York Times je nedavno objavio e-mail poruke koje dokazuju da je Hunter Biden predstavio svog oca Joea, tadašnjeg američkog potpredsjednika, izvršnom direktoru ukrajinske energetske firme manje od godinu dana prije nego što je stariji Biden izvršio pritisak na vladine dužnosnike u Ukrajini da otpusti tužitelja koji je istraživao tu kompaniju.

Skandalozni materijal iz "arhive" Huntera Bidena u opticaju je već desetak dana, a, kako procjenjuju mediji, bit će u nastavcima objavljivan do američkih izbora.

Kopirati
Drag cursor here to close