Kad milijunaši feštaju

Igrači Bayerna proslavili Božić naslovom jesenskog prvaka

"Naslov jesenjeg prvaka ne predstavlja ništa. Nećemo lansirati rakete tim povodom", kazao je poslovično suzdržani trener Heynckes.
Lifestyle / Zabava | 10. 12. 2017. u 23:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FC Bayern je osigurao jesenski naslov u Bundesligi (7. put za redom), što je samo po sebi razlog za slavlje, ali dodatni povod za feštu u „Palais Lenbach“ svakako je i predstojeći Božić.

Momčad Juppa Heynckesa je nakon povratka iz Frankfurta, gdje su s minimalnih 1:0 pobijedili Eintracht Nike Kovača, dala je gas i maksimalno se opustila, piše Bild. Doduše, trener daje do znanja kako naslov u polusezoni ne znači ništa.

"Naslov jesenjeg prvaka ne predstavlja ništa. Nećemo lansirati rakete tim povodom", kazao je poslovično suzdržani Heynckes.

Ipak, igrači su bili svjesni kako osam bodova prednosti ispred Leipziga gotovo da znači i naslov prvaka na kraju sezone, te su rado zafeštali.

"Nije moglo bolje ispasti. Da smo sami sebi radili ovakvu sliku, ne bi bolja bila: Bayern München je prvi, pobjeda u gostima, božićno slavlje. Želim čestitati momčadi na tome! Bravo!", kazao je direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Osim kapetana Manuela Neuera (koji se odazvao na jednu humanitarnu manifestaciju te večeri) i Jérôme Boatenga (koji je ostao kod brata Kevin-Princea u Frankfurtu), božićnoj svečanosti kluba prisustvovali su svi članovi uprave i igračkoga kadra. Dakako, sa svojim obiteljima.

Vrhunski kuhari pobrinuli su se za uistinu ukusan jelovnik Bayernove božićne večeri, a nije nedostajalo ni dobre zabave, uz glazbu i kabaretiste.

Drugi kapetan tima Thomas Müller poželio je svima sretan Božić, uz poziv svojim kolegama da u 2018. godini nastave i dalje u istome ritmu.

Franck Ribéry je došao u pratnji supruge Wahibe, kćerki Hizyje i Shahinez, te sinova Saifa i Mohammeda.

Sportski direktor Hasan Brazzo Salihamidžić bio je u pratnji supruge Esther.

Izborom odjeće za božićnu zabavu najviše su pažnje plijenili Kingsley "King" Coman i David Alaba. Nisu puno zaostajali ni Mats Hummels, Arturo Vidal i Robert Lewandowski, piše Bild.

Kopirati
Drag cursor here to close