Pogledajte spot i poslušajte pjesmu

Godine prolaze: Gianni i Azer imaju hit

Azer i Gianni su prijatelji od djetinjstva, ali je život Giannia odveo u Australiji gdje živi zadnjih dvadesetak godina. Kilometri ne predstavljaju prepreku pravom prijateljstvu.
Lifestyle / Zabava | 15. 01. 2018. u 13:18 Bljesak.info
Godine prolaze - Azer i Gianni

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarci Azer Sandžaktar-Bijedić i Gianni-Dani Pehlić snimili su pjesmu Godine prolaze i odmah nakon toga objavili spot koji je snimljen par dana prije Nove godine.

Azer i Gianni su prijatelji od djetinjstva, ali je život Giannia odveo u Australiji gdje živi zadnjih dvadesetak godina. Kilometri ne predstavljaju prepreku pravom prijateljstvu.

''Čitav smo život u glazbi. Sjećam se prvog benda, Otisak srca. S njima sam počeo svirati prije tridesetak godina. Glazba stvara prijateljstva iz ljudi izvlači ono najbolje. Moj prijatelj Gianni već 20-tak godina u Australiji živi s djecom i suprugom. Povremeno dođe u Mostar. Prije preseljenja u Australiju pjevao je u Otisku, Uniji …'', priča nam Azer.

Kaže kako je osim pjesme Godine prolaze koju je otpjevao zajedno s Giannijem, za njega napisao i pjesmu ''Sto načina''.

''Godine prolaze'' koju su zajedno otpjevali, snimljena je u studiju Veni vidi vici Zagreb kod prijatelja iz starog benda Antonio Zadro, a dio vokala snimljen je u studio Epicentar Đene Mujića u Mostaru.

Spot je sniman na lokacijama u Mostaru za dva dana uz pomoć prijatelja. U njega je uloženo dosta ljubavi i prijateljskog duha.

''Pjesma je u principu ljubavna, ali baca sjetu u na druženja i mladost koju i dalje živimo ili bar pokušavamo da živimo istim intenzitetom'', kaže nam Azer.

Slijedećeg dana nakon zadnjih kadrova spota, Gianni se vratio kući. Sviđa mu se spot i pjesma koje je prvi put pogledao i poslušao u dalekoj Australiji.

Kopirati
Drag cursor here to close