''Možeš li mi oprostiti zemljo mojih pradjedova''

Zdravko Čurić i Sinovi Hercegovine predstavili spot za novu pjesmu

Spot obrađuje dvije paralelne radnje, onu realnu koja se događa daleko od ''Zemlje pradjedova'', i onu koju se odvija u mislima glavnog junaka u spotu
Kultura / Glazba | 27. 11. 2017. u 16:00 Bljesak.info
Zdravko Čurić & Sinovi Hercegovine - Možeš li mi oprostiti zemljo mojih pradjedova

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetlo dana ugledao je novi spot i pjesma Zdravka Čurića iz Uskoplja ''Možeš li mi oprostiti zemljo mojih pradjedova'' koju izvodi uz pratnju Sinova Hercegovine iz Širokog Brijega

Riječ je o autorskoj pjesmi Zdravka Čurića za koju je spot sniman na nekoliko lokacija u BiH, od Uskoplja, Prozora – Rame, preko Kupresa i Livna, sve do južnih krajeva BiH, Širokog Brijega, Čapljine, Čitluka, Stoca, Mostara i ostalih gradova, piše SirokiBrijeg.info.

Spot obrađuje dvije paralelne radnje, onu realnu koja se događa daleko od ''Zemlje pradjedova'', i onu koju se odvija u mislima glavnog junaka u spotu.

Spot i pjesma već su najvljeni ovo ljeto, što je izazvalo veliki interes i nestrpljivost publike. Sad kada su spot i pjesma ugledali svjetlo 24. studenog 2017. godine, po reakciji publike očigledno kako je Zdravko u suradnji sa ''Sinovima Hercegovine'' opravdao očekivanja, ne samo svojih fanova, nego i puno dalje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close