Mladenački grijesi slavnih

Glumci koji su vrlo mladi stupali u bračne vode

Kad je imala samo 16 godina, Milla Jovovich se udala za Shawna Andrewsa, s kojim je igrala u teen komediji "Munjeni i zbunjeni". Kao čista katastrofa, ovaj je brak poništen nakon nekoliko mjeseci.
Lifestyle / Zabava | 08. 12. 2017. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od onih kojima je rana slava uništila kasniji život zasigurno je i glumac Macaulay Culkin ("Sam u kući"). A da je prerano počeo živjeti u ulozi odrasle osobe govori i njegova ženidba sa 17 godina.

Stupio je u brak s kolegicom Rachel Miner, koja je u to vrijeme pokušavala izgraditi kazališnu karijeru, a bila je tek jednu godinu starija od njega.

Njihov brak nije dugo potrajao. Vjenčali su se u lipnju 1998., a već dvije godine nakon toga ovaj se par razišao. Službeno su se razveli 2002. godine. Nekako u to vrijeme poznatoj dječjoj glumačkoj zvijezdi na životnome putu se pojavila Mila Kunis. Njihov je brak potrajao osam godina.

Melanie Griffith je imala samo 14 godina kad se počela viđati s dosta starijim Donom Johnsonom, kojemu su tada bile 22 godine i koji je skupa s njezinom majkom Tippi Hedren igrao u filmu "The Harrad Experiment". Sačekali su da ona napuni 18 godina i krajem 70-tih prošloga stoljeća stupili su u brak. Nažalost, bračna zajednica Melanie i Dona trajala je tek koji mjesec.

Ipak, deset godina kasnije njih su se dvoje ponovno susreli i ljubav se rasplamsala. Dobili su kćerku Dakotu Johnson, koja je također postala glumicom, a drugi brak trajao im je od 1996. do 1999. godine.

Zvijezda mnoštva akcionih filmova Bruce Willis nije bio prvi suprug Demi Moore. Glumica je još kao 17-godišnja djevojka stupila u brak s 13 godina starijim kompozitorom Freddyjem Mooreom (odatle joj potječe sadašnje prezime). Rodila se inače kao Demetria Gene Guynes. Brak s Freddyjem raspao se nakon pet godina.

Godine 1987. Moore se udala za popularnog Brucea Willisa, s kojim ima tri kćeri, od kojih je najstarija, Rumer Willis, također glumica. Nakon razvoda od Willisa 2000., Moore se 2005. udala za 15 godina mlađeg Ashtona Kutchera. Ovaj je pak kasnije (2014.) oženio Milu Kunis.

Supermodel Milla Jovovich udala se 2009. za producenta Paula W. S. Andersona i čini se kako je u sretnome braku. Međutim, njezina prva udaja bila je čisti tinejdžerski grijeh. Kad je imala samo 16 godina udala se za Shawna Andrewsa, s kojim je igrala u teen komediji "Munjeni i zbunjeni". Kao čista katastrofa, ovaj je brak poništen nakon nekoliko mjeseci.

I starleta Kim Kardashian je vrlo mlada probala bračne veze. Bilo joj je 19 godina kad se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa, a brak im je trajao od 2000. do 2004. Razvod je protekao uz iznošenje mnoštva prljavoga rublja. Ona je njega optuživala za fizičko i psihičko zlostavljanje, a on nju za rastrošnost i pohlepu za novcem.

Glumica Drew Barrymore se sa 16 godina vjerila s Lelandom Haywardom, unukom jednog utjecajnog filmskog producenta. Međutim, vezu su ubrzo prekinuli, a ona je s 19 godina ušla u brak s čovjekom koji se zove Jeremy Thomas i vlasnik je jednog bara. Njihov brak potrajao je samo tri mjeseca. Drew Barrymore se inače udavala ukupno tri puta.

Solange Knowles, sestra puno poznatije Beyoncé, udala se sa 17 godina za svoju veliku tinejdžersku ljubav, Daniela Smitha. Dobili su jednog sina i nakon tri godine se razveli. Pravu sreću je, izgleda, našla u braku s Alanom Fergusonom, glazbenim producentom, s kojim je u braku od 2014. godine.

Glumac Doug Hutchinson imao je 51 godinu kad se 2011. u Las Vegasu vjenčao s tada 16-godišnjom Courtney Stodden, što je bio prvorazredni skandal. Brak im je obilježilo mnoštvo turbulencija. Već 2013. oboje su podnijeli zahtjev za razvod, ali se nakon godinu dana ljubav opet rasplamsala. Početkom ove godine navodno su se razišli, ali i dalje skupa stanuju.

Kopirati
Drag cursor here to close