drew ''skida'' ellen?

Na pomolu žensko brakolomstvo: Portia ljubomorna na Drew?

Lifestyle / Flash | 03. 05. 2017. u 19:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zašto su slavna TV zvijezda Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia de Rossi već tjednima u zategnutim odnosima, moglo bi se reći u zavadi, otkrivaju dobro upućeni tabloidi koji prate celebrityje. Naime, Portia je ljubomorna na Ellen zbog glumice Drew Barrymore!?

Paparazzi su već snimili neke situacije u kojima se ovaj ženski bračni par ponaša na načine koji ne govore o njihovoj slozi i ljubavi. Neki već najavljuju i razvod, a navodno je na put njihovoj sreći stala 'đavolica' Drew Barrymore, koja je dugogodišnja prijateljica Ellen DeGeneres. Navodno je odnos između Ellen i Drew u novije vrijeme postao ekstremno 'tijesan'.

Zbog najnovije TV produkcije, njih dvije se sve češće nasamo susreću, što Portiju dovodi do usijanja.

Naime, Ellen producira novu emisiju Drew Barrymore, "First Dates", pri čemu obje pokazuju koliko su srodne i bliske, na isti način humoristične i međusobno zanesene, da 'jadna' de Rossi mora stalno čamiti u čekaonici.

"Portia se uplašila odnosa između Ellen i Drew", kaže jedan insider.

Razvod braka više nije nemoguća misija za Ellen i Portiu, iako bi takav rasplet koštao DeGeneres čak 350 milijuna dolara, kažu neke računice.

"Emotivna povezanost između Ellen i Drew je toliko očigledna, da je Portia u potpunosti zanemarena", navodi isti izvor.

Drew Barrymore se prošle godine po treći put razvela, a svi su njezini dosadašnji brakovi bili s muškarcima. S Willom Kopelmanom ima dvije kćerke.

Da bi DeGeneres i Barrymore mogle postati jedan novi par, nije posve za isključiti. Naime, već nekoliko godina je poznato da je Drew biseksualna. Šuškalo se o njezinoj vezi s jednom drugom Ellen, naime Ellen Page ("Juno", nominacija za Oscara u kategoriji najbolja glumica).

"Volim li žene i u seksualnom smislu? Da, jesam. Odnos s jednom ženom u tom je smislu jednako lijep kao i odnos između muškarca i žene", izjavila je nedavno Barrymore.

I dok se Drew sve više angažira na talk-showu Ellen DeGeneres, pri čemu se njih dvije odlično zabavljaju, Portia je na snimanju znatno ozbiljnijega raspoloženja i, reklo bi se, ne baš rado viđena. Bračni par DeGeneres - de Rossi na vječnu se vjernost zakleo 2008. godine, ali se u novije vrijeme, očito, sve manje i manje viđaju.

Kopirati
Drag cursor here to close