Spektakl u najavi

Eurosong se bliži: Voditelji obećavaju

Lifestyle / Zabava | 22. 02. 2023. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Wiwibloggs / Eurosong se bliži: Voditelji obećavaju 

Hannah Waddingham, britanska pjevačica i glumica, najpoznatija po ulozi Rebecce Welton u seriji 'Ted Lasso', voditeljica je predstojećeg Eurosonga.

Ona će uz britansku kantautoricu, manekenku i sutkinju showa 'Britain's Got Talent' Aleshu Dixon te ukrajinsku pjevačicu Juliju Saninu voditi dva eurovizijska polufinala koja će se održati 9. i 11. svibnja, piše Hina. 

Prava poslastica rezervirana je za finale Eurosonga, kada će se damama na sceni u voditeljskoj ulozi pridružiti i Graham Norton, televizijski voditelj, glumac, pisac, komičar i dugogodišnji komentator Eurosonga.

Zanimljivo je da je Graham Norton donedavno tvrdio kako on neće voditi Eurosong. Prošle jeseni, gostujući u emisiji 'This Morning' na ITV-u kazao je kako će se u svibnju ponovo vratiti u komentatorsku eurovizijsku kabinu, u kojoj u vrijeme Eurosonga radi od 2009. godine.

"Ne želim odustati od komentiranja. Ako prestanem komentirati, to će učiniti netko drugi tko je možda bolji od mene i onda ću izgubiti svoj posao", kazao je Norton, koji je u međuvremenu ipak promijenio mišljenje, pa sada ističe kako mu je velika čast biti voditeljem najvećeg showa na svijetu.

No, britanska publika ipak neće ostati do kraja uskraćena za njegove čuvene komentare skladbi i natjecatelja, jer BBC javlja da će on Eurosong i komentirati, uz svesrdnu pomoć glumice i komičarke Mel Giedroyc.

Očekuje se da će više od 160 milijuna ljudi pratiti Eurosong koji će se održati u Liverpoolu, a BBC koji je zbog rata u Ukrajini (koja je lani pobijedila zahvaljujući pjesmi 'Stefania' Kalush Orchestra), naglašava kako će i ukrajinski televizijski voditelj Timur Mirošničenko iz UA:PBC-a biti uključen u emisije uživo, a bit će i domaćin ceremonije otvaranja, skupa s voditeljem emisije 'Morning Live' na BBC 1 Samom Quekom.

Kopirati
Drag cursor here to close