Kod Krive ćuprije

FOTO | Estonac prošetao nebom iznad Radobolje

Goste je specijalnim nastupom iznenadio i oduševio Estonac Jaan Roose, prvak u slackliningu odnosno hodanju i izvođenju trikova na traci.
Lifestyle / Zabava | 10. 09. 2023. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Old Town Street Fest je već tradicionalan pratitelj natjecanja Red Bull Cliff Diving svjetskog prvenstva u Mostaru, a njegove posjetitelje je u subotu iznenađujućim akrobatskim nastupom počastio sjajni hodač po traci Jaan Roose.

Nakon Red Bull Cliff Diving natjecanja na Starom mostu, na kojem su pobjede odnijeli Molly Carlson i Carlos Gimeno, dobra zabava nastavila se i u večernjim satima, druge noći Old Town Street Festa, koji je ove godine ponudio nastupe 14 izvođača na šest pozornica u Starom gradu.

Foto: Jadran Čilić / Estonac prošetao nebom iznad Radobolje 

Publika na Old Crew Pub stageu je, osim u odličnoj glazbi, imala priliku uživati i u adrenalinskoj zabavi.

Naime, goste je specijalnim nastupom iznenadio i oduševio Estonac Jaan Roose, prvak u slackliningu odnosno hodanju i izvođenju trikova na traci.

Foto: Jadran Čilić / Estonac prošetao nebom iznad Radobolje 

Dok je hodao po traci razapetoj iznad rijeke Radobolje, pored poznate Krive ćuprije, Roose je izvodio trikove i akrobacije koji izazivaju nevjericu, prkoseći gravitaciji i poigravajući se s ravnotežom (i živcima gledatelja).

Nakon nevjerojatnih skokova najboljih svjetskih skakača i skakačica sa Starog mosta tijekom dana, Rooseove akrobacije iznad Radobolje bile su savršen način da se zaključi ovogodišnje gostovanje planetarne cliff diving elite u gradu na Neretvi.

Javnosti u našoj zemlji Roose se predstavio prije nekoliko godina, kada je iznenadio i zadivio Sarajlije "prošetavši" po traci razapetoj između Uniticovih nebodera, popularnih "Mome i Uzeira", istovremeno izvodeći trikove na visini od oko 80 metara.

Foto: Jadran Čilić / Estonac prošetao nebom iznad Radobolje 
Kopirati
Drag cursor here to close