Spektakl

Matija Cvek 8. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

Prvi kontingent ulaznica je po cijenama 25 KM i 30 KM VIP.
Lifestyle / Zabava | 27. 03. 2024. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Matija Cvek & The Funkensteins- grooveri svjetske klase 8. kolovoza 2024. prvi put stižu i na najljepšu hercegovačku pozornicu- amfiteatar Herceg etno sela u Međugorje.

Najavljeni koncert odmah je po objavi izazvao ogroman interes publike i nema sumnje kako će brzo biti rasprodan, kako to i obično biva sa koncertima ovog trenutno najpopularnijeg izvođača mlađe generacije u regiji.

Stoga se one prve tzv. early bird ulaznice po nižim cijenama već puštaju u prodaju i mogu se kupiti danas od 12 sati isključivo preko entrio.ba.

Prvi kontingent ulaznica je po cijenama 25 KM i 30 KM VIP.

Nakon što se rasproda ovaj kontingent, ulaznice po većim cijenama bit će u prodaji i na drugim prodajnim mjestima.

Matija Cvek je glazbenik čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegove nagrade više nitko i ne stiže brojiti, megahit „Trebaš li me“ sa Eni Jurišić i dalje svakodnevno svira u eteru, no Cvek ne staje i na svom novom albumu donosi deset novih, odličnih pjesama u kojima ćemo imati priliku uskoro uživati LIVE i u Međugorju.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona.

Kopirati
Drag cursor here to close