20. srpnja

Do srijede niže cijene ulaznica za koncert Crvene jabuke u Herceg etno selu

Koncert se održava 20.7. u amfiteatru Herceg etno sela
Lifestyle / Zabava | 10. 07. 2023. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert jednog od najdugovječnijih bendova s ovih prostora- Crvene jabuke s nestrpljenjem se iščekuje u Hercegovini.

Bit će održan 20. srpnja i osim što se izvodi na najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini, dodatnu posebnost daje mu činjenica da će biti održan na sami rođendan frontmena benda Dražena Žerića Žere.

Stoga, fanovi ovog benda mogu očekivati najbolju, vrhunsku zabavu uz brojne hitove ovog benda, čiji zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti.

S obzirom da njihovi nastupi znaju trajati satima, ništa manje se ne očekuje ni za ovaj poseban, slavljenički koncert. Žera i bend već sada ima težak posao odabrati set listu za koncert u Međugorju.

U svojoj bogatoj karijeri ovaj, jedan od najboljih i najpopularnijih pop bendova, svirao je gotovo na svim kontinentima, a ove godine na samo Valentinovo zasvirao je po prvi put u zagrebačkoj Areni. Interes publike je bio očekivano velik, a rasprodana Arena pokazala je da je publika imala veliku želju ovaj legendarni bend gledati i slušati na najvećoj hrvatskoj pozornici.

Trenutno su u prodaji ulaznice po promotivnim cijenama- 20 KM i 30 VIP i po ovim cijenama moći će se kupiti do srijede, 12. srpnja, nakon čega će biti po većim cijenama.

Dostupne su na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, Mjenjačnici i info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, Caffe bar-u Bell Ami u Ljubuškom i online kupikartu

Sponzori koncerta: HT Eronet, Turistička zajednica HNŽ i Herceg etno selo.

Medijski partner: bljesak.info

Kopirati
Drag cursor here to close