Banja Luka

Dječji sajam ''Banjaluka 2023'' obojit će ovaj vikend najljepšim bojama

Lifestyle / Zabava | 22. 05. 2023. u 13:45 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ovog puta za naše najmlađe pripremljeni su posebni sadržaju, pa su dani pred nama posvećeni mališanima, dječjoj radosti i vrhunskoj zabavi. Sportska dvorana „Borik“ 27. i 28. maja pretvara se u pravo malo dječje carstvo, u kojem će istinski uživati djeca, ali i oni koji su zadržali dijete u sebi.


Ovu veliku obiteljsku manifestaciju uljepšat će više od osamdeset izlagača iz regiona s izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, pažljivo odabranih proizvoda za djecu, ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sportskog duha od malih nogu.

“Svoju kreativnost, znanje i ogroman talenat, u okviru festivalskog dijela programa svojim vršnjacima i njihovim roditeljima predstavit će mališani iz predškolskih ustanova Grada Banjaluka, plesnih i muzičkih škola. Brojne kreativne radionice, predstave, maskote, igraonice i animatori, potrudit će se da mališanima ovaj vikend u Banjaluci ostane u najljepšem sjećanju”, izjavila je PR menadžer Zvezdana Stojaković.

Dječji sajam „Banjaluka 2023“ održava se pod pokroviteljstvom Grada Banjaluka i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. Značaj vrijednosti koje promovira Dječji sajam u Banjaluci prepoznale su kompanija M:tel, koja je generalni sponzor sajma i Elektrokrajina. Neki od izlagača na sajmu su i Bojprom, Ledo, Podravka, Nutrino, Pulse Design, Vitinka, Dukat, Zand Violeta i mnogi drugi.

Ulaz je besplatan, a vrata Sportske dvorane “Borik” otvorena su za sve posjetioce od 10 do 19 sati. Ceremonija svečanog otvaranja sajma zakazana je za subotu 27. svibnja u 11 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close