"Vrijeme lažnih moralista"

Breni zamjerili haljinu, ona poručila: Naslikane zlatne cice na haljini su problem?!

Kritike na račun haljine stigle su i do Brene, s kojom su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali na ovu temu.
Lifestyle / Zabava | 03. 01. 2023. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lepa Brena napravila je opću pomutnju zbog haljine koju je nosila uoči novogodišnje noći, a sada je odlučila odgovoriti na prozivke.

Komentatori na društvenim mrežama istaknuli su kako joj takva haljina ne priliči te da je to njezino najgore izdanje.

Kritike na račun haljine stigle su i do Brene, s kojom su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali na ovu temu.

"Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju se prava gay populacije, da ne govorim o ratu u 21. vijeku i širenju vjerske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", rekla je Brena.

Novogodišnji je koncert održala u jednom beogradskom restoranu, a na društvenim je mrežama napisala:

"Ne dozvolite da vas strah zaustavi u tome da ostvarite svaki vaš san, vjerujte meni, sve što možete osjetiti ili zamisliti, to možete i ostvariti. Samo vam je potrebno da vjerujete u sebe čak i onda kada nitko drugi to ne radi, da imate snagu s lakoćom ići kroz svaki izazov u životu i da imate maštu djeteta jer iz mašte se nalaze najbolja rješenja. Ono što sve ovo može upotpuniti su dobri ljudi kojima ćete se okružiti. Idite kroz ovu 2023. godinu sa stavom 'ma boli me uho za sve, ja imam svoje snove'. Budite zahvalni, voljeni i volite", poručila je pjevačica u objavi na Instagramu.

Kopirati
Drag cursor here to close