Objava fotografija

Bezos optužio National Enquirer za iznudu

Bezos, koji je nekoć bio glavni dioničar Amazona, sada posjeduje oko 16 posto kompanije, što je po burzovnoj vrijednosti u četvrtak iznosilo oko 130 milijardi dolara.
Lifestyle / Zabava | 08. 02. 2019. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnik Amazona Jeff Bezos optužio je kompaniju AMI, izdavača tabloida National Enquirer za iznudu. U objavi na blogu tvrdi kako su mu iz AMI-ja prijetili da će objaviti njegove kompromitirajuće fotografije i poruke što je potkrijepio navodnim e-mailovima iz te tvrtke u kojima ga ucjenjuju.

''Umjesto da im se pokorim, ja sam objavio sve što su mi poslali, unatoč javnoj sramoti'', napisao je najbogatiji čovjek na svijetu.

Pod naslovom "Ne hvala, gospodine Pecker", Bezos je podijelio e-mail jednog od šefova u AMI-ju koji mu navodno prijeti da će objaviti njegove intimne fotografije i poruke koje je slao ljubavnici.

Neke od Bezosovih poruka u javnost su iscurile prošli mjesec, a on i njegova supruga MacKenzie Bezos objavili su da se razvode nakon 25 godina braka.

U National Enquireru kažu kako su Bezosa istraživali mjesecima te da imaju dokaze o tome da ju je vodio na egzotične destinacije svojim privatnim avionom.

Objavili su da je Bezos u vezi sa suprugom moćnog holivudskog lovca na talente Patricka Whitesella, bivšom televizijskom voditeljicom i novinarkom Lauren Sanchez. Njihova veza, započeta prije osam mjeseci, bila je posljednji udarac za brak s MacKenzie.

Bezos, koji je nekoć bio glavni dioničar Amazona, sada posjeduje oko 16 posto kompanije, što je po burzovnoj vrijednosti u četvrtak iznosilo oko 130 milijardi dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close