MOSA REPA

Balkanski drill: Bh. reper El Emin ima Crni Benz

Bh reper El Emin se odlučio okušati u trenutno popularnom žanru kako bi se dokazao kao jedan od glavnih umjetnika novog vala.
Lifestyle / Zabava | 10. 05. 2022. u 19:38 Bljesak.info
EL EMIN x SMA - CRNI BENZ

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drill je glazbeni žanr koji se trenutno ističe kao najaktualniji odabir umjetnika, kako na Balkanu tako i u čitavom svijetu. Baš iz tog razloga, bh reper El Emin se odlučio okušati u trenutno popularnom žanru kako bi se dokazao kao jedan od glavnih umjetnika novog vala.

Novonastala pjesma nosi naziv “Crni Benz” i nastala je u suradnji sa IMPERIA umjetnikom SMA. Pjesma sa spotom je dostupna na MOSA REPA YouTube kanalu.

Kada smo pitali El Emina šta je bila inspiracija za pjesmu, rekao je: ''Pjesma i album su napravljeni da se dokaže da balkanski drill može biti puno bolji nego što je trenutno''.

Produkciju pjesme potpisuje estradni producent Nidža Bleja, a za spot je zadužen poznati sarajevski dvojac Vemine.

Za kraj ljeta je najavljen čitav drill album pod nazivom ''Drillie Jean'' koji izlazi pod pokroviteljstvom sarajevske izdavačke kuće MOSA REPA.

U samo tri godine postojanja, MOSA REPA je surađivala sa nekim od najvećih imena bh glazbene rep scene kao što su Frenkie, Cunami i Black Beriz, a neke od njihovih pjesama su iskorištene u filmovima koji su prikazani na prestižnim festivalima kao što su Berlinale i Sarajevo Film Festival.

Na pitanje zašto su baš odabrali svoj fokus posvetiti El Eminu, iz MOSA REPA su nam odgovorili: ''Uvjereni smo da je El Emin budućnost kako bh, tako i balkanske rap scene i dajemo sve od sebe da svoju viziju pokažemo i drugima''.

Instagram:
https://www.instagram.com/el_emin_bratan
https://www.instagram.com/sma_imp
https://www.instagram.com/mosarepa

Kopirati
Drag cursor here to close