Poslušajte

Mirza Selimović ima novi spot za pjesmu ''Plakaćeš''

Selimović spada u red najtraženijih mladih pjevača u regiji i ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed.
Kultura / Glazba | 05. 05. 2022. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mirza Selimović

Mirza Selimović obradovao je publiku spotom za pjesmu ''Plakaćeš'', za koju glazbu potpisuje Vasilis Gavrilidis, a tekst je djelo Jelene Trifunović.

Sa ovom pjesmom bh pjevač, koji je poznat po baladama, osvojio je treće mjesto na nedavno održanom prestižnom festivalu zabavne i pop glazbe ''Beogradsko proleće''.

''Reakcije nakon sudjelovanja na ''Beogradskom proleću'', na kojem su sudjelovali velikani kao što su Oliver Dragojević, Zdravko Čolić i Arsen Dedić, su odlične. Zbog toga smo željeli da ova priča odmah dobije nastavak i da publika može uživati i u lyric spotu koji je osmislio i realizirao poznati grafički dizajner i konceptualni umjetnik Haris Jusović. Haris je uradio odličan posao i vjerujem da će se spot svidjeti mojoj publici'' – kaže Mirza Selimović.

Selimović spada u red najtraženijih mladih pjevača u regiji i ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed. Priliku da čuju novu pjesmu ''Plakaćeš'' prve će imati Sarajlije, jer Mirza zajedno sa svojim bendom nastupa u glavnom gradu BiH u petak, 13. svibnja u klubu "Aquarius Vils".

Video: MIRZA SELIMOVIĆ - PLAKAĆEŠ (OFFICIAL LYRIC VIDEO)
Kopirati
Drag cursor here to close