Za ljubitelje video igara

Assassin’s Creed Red odlazi u feudalni Japan, Dva protagonista i revolucija u građenju naselja!

Upoznajte Assassin’s Creed Red - najnoviju avanturu u feudalnom Japanu s dva protagonista, revolucionarnim građenjem naselja i intenzivnom borbom. Saznajte sve o novom Anvil Pipeline engineu
Lifestyle / Zabava | 09. 03. 2024. u 19:47 | M.Š. | Bljesak.info
Sve što znamo o Assassin's Creed kodnog imena Red Japan

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Assassin’s Creed Red je sljedeći Assassin’s Creed naslov koji bi rebao biti objavljen tijekom ove godine.

Prva bitna informacija je da će se radnja igre odvijati u feudalnom Japanu, dodatno obogaćujući raznolikost lokacija unutar franšize. Ono što će zasigurno privući pažnju obožavatelja jest činjenica da će igra biti povezana s čvorištem nazvanim 'Infinity', koji igra ključnu ulogu u razvoju Assassin's Creed serijala.

Prema prvim informacijaama koje su procurile, igra će imati dva protagonista, Naoe i Yasuke. Ovaj dvojac će voditi igrače kroz uzbudljivu priču koja se odvija u okruženju feudalnog Japana.

Što se tiče mehanike igranja i same tehnologije, Assassin’s Creed Red koristit će "Anvil Pipeline", značajnu evoluciju enginea koji će pružiti vizualno poboljšanje igri. Sve različite studije koje rade na Assassin's Creedu bit će ujedinjene pod ovim novim sustavom, omogućavajući bolju koordinaciju i efikasnost u razvoju igre.

Borba u Assassin’s Creed Red obećava biti intenzivna, slična onoj u Valhalli, ali s dodatkom više krvi, uključujući i dekapitacije. Element stealtha također će igrati ključnu ulogu, podsjećajući na pristup iz igre Splinter Cell, gdje igrač može koristiti razne taktike poput gašenja baklji, skrivanja u visokoj travi i grmlju te čak ležanja prema potrebi.

Snimka dostavljena Insider Gamingu pod uvjetom da se ne objavi u javnosti također je pokazala veliku evoluciju značajke Valhalla Settlement. U Red enginu, igrači će imati priliku izgrađivati svoje naselje prema vlastitim željama. Skrovište će omogućiti izgradnju različitih zgrada poput oružarnica, dojoa, altera te mnogih drugih. Sve zgrade će biti potpuno prilagodljive, omogućavajući igračima odabir lokacije, dizajna krova, unutarnjeg rasporeda i mjesta za izlaganje oružja i oklopa.

Sveukupno, franšiza Assassin’s Creed doživljava ogroman skok. Ovo je sve za sada, a još više detalja bit će poznato u nadolazećim mjesecima.

Ukratko:

  • Mapa će biti veća nego u Assassin's Creed Valhalla, ali manja nego u Assassin's Creed Odyssey;
  • na mapi nove igre bit će manje oznaka, što bi trebalo potaknuti igrače da istraže lokacije sami;
  • grafika u Assassin's Creed Red impresivnija je nego u prethodnim nastavcima serije, ali inferiorna u usporedbi s ambicioznom akcijskom igrom Star Wars Outlaws iz Ubisofta;
  • NPC-ovi u igri bit će borbeno sposobniji i pružit će dostojan otpor;
  • po prvi put u seriji Assassin's Creed, likovi će moći puzati po tlu i zauzimati borbeni stav;
  • Ubisoft će dodati kuku za penjanje u Red, kao u Sekiro: Shadows Die Twice i Ghost of Tsushima;
  • bit će puno više opcija za skrivanje, svjetlosni izvori mogu se uništiti ili ugasiti, a možete se skrivati u mraku;
  • neki neprijatelji mogu biti regrutirani i koristiti se kao špijuni;
  • shinobi djevojka Naoe će imati kunai, dimne bombe, shurikene i zvona na raspolaganju.
Kopirati
Drag cursor here to close