Stigli ga stari grijesi

Amerikanka ipak podnijela tužbu protiv Ronalda zbog silovanja

U svom najnovijem izdanju „Spiegel“ piše kako je Kathryn Mayorga ipak podnijela tužbu protiv Ronalda. Na taj način navedeno je i ime djevojke koja je Ronalda prvo teretila za silovanje, a nakon navodne nagodbe bila prisiljena šutjeti.
Lifestyle / Zabava | 28. 09. 2018. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije godinu i pol dana veliku je prašinu podigla vijest da je navodno Cristiano Ronaldo je silovao jednu djevojku u Las Vegasu, u noći između 12. i 13. lipnja 2009. godine, te platio 375.000 dolara da se sve zataška.

Tu vijest u travnju 2017. objavio je njemački list Spiegel, na osnovu uvida u dokumenta "Football Leaksa", platforme koja razotkriva mutne radnje u svijetu nogometa.

Silovanje se desilo u apartmanu jednog hotela u Las Vegasu, gdje se Ronaldo nalazio u provodu sa braćom i rođacima. Zvijezda Juventusa navodno je platila za šutnju neimenovanoj ženi iz SAD, koja ga je optužila za silovanje.

Sporazum je, prema navodima Spieglea, postignut izvansudskim dogovorom 12. siječnja 2010. godine.

Potpisivanjem dokumenta žena je pristala da povuče sve krivične prijave protiv zvijezde Reala te je morala dostaviti i popis svih osoba s kojima je pričala o silovanju.

Policija je istog dana o svemu obaviještena, o čemu također postoji dokaz.

U svom najnovijem izdanju „Spiegel“ piše kako je Kathryn Mayorga ipak podnijela tužbu protiv Ronalda. Na taj način navedeno je i ime djevojke koja je Ronalda prvo teretila za silovanje, a nakon navodne nagodbe bila prisiljena šutjeti. Nakon podnošenja njezine tužbe, Ronaldu bi se život mogao dodatno iskomplicirati.

Kopirati
Drag cursor here to close