Objavljujemo imena izvođača

Stiže najbolji AntiValentinovo koncert do sada

Prva večer AntiValentinova bit će apsolutni retro tulum i uz već najavljeni legendarni dance dvojac 'Neki to vole vruće' očekuje nas rasplesana, znojna i pozitivnom energijom nabijena večer!
Lifestyle / Zabava | 21. 10. 2019. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Idejni začetnici najbolje anti-konzumerističke proslave dana zaljubljenih, legendarni Let3, po peti put se vraćaju na pozornicu AntiValentinova!

I ovaj put riječki rockeri pripremaju potpuno novi audio-vizualni spektakl, dodatno pojačan posebnim gostima koji se pojavljuju na novom albumu benda čiji se izlazak očekuje do samog AntiValentinova. Peto će AntiValentinovo tako biti ujedno i live premijera potpuno novog i dugoočekivanog Let3 albuma, na kojem će u novim neočekivanim verzijama osvanuti neke od njihovih ponajboljih pjesama.

Tradicionalno za AntiValentinovo Let3 uvijek sprema nešto novo i neviđeno od njih do sada, pa će tako i ovaj nastup biti jedinstven i pravi razlog da se ne propusti peto izdanje ove najbolje fešte za rockerski puk, navodi se iz Dallas recordsa.

AntiValentinovo na Valentinovo 14. veljače plesnim zvukom devedesetih pojačat će poznati splitski partymakeri Kuzma & Shaka Zulu! Rap-reggae-dance-italo disco grupa na glazbenoj sceni je već četvrt stoljeća, a koncerti ovog energičnog dua uvijek su poseban doživljaj. Uz hitove kao što su 'U mojoj ulici (ne prodaje se trava)', 'Party (ruke gore)', 'Di ćemo večeras' i 'Lito ide mala', publika je na svakom njihovom nastupu u pozitivnom deliriju!

Prva večer AntiValentinova bit će apsolutni retro tulum i uz već najavljeni legendarni dance dvojac 'Neki to vole vruće' očekuje nas rasplesana, znojna i pozitivnom energijom nabijena večer!

Glazbeno totalno drukčija subota 15. veljače, na pozornicu dovodi poznati sinjski punk – blues bend M.O.R.T. Na sceni od 2003., energični Sinjani oduševljavaju publiku i kritiku beskompromisnim izražavanjem i stvaranjem. John, Zvrk, Mile i Kikos na live svirkama su u najboljem elementu, što i potvrđuju njihovi mnogobrojni domaći i regionalni nastupi.

Publika s njima postaje jedno, prepušta se žestokim ritmovima rokenrola, a moćni tekstovi pjesama među kojima su 'Grli me iz pluća', 'Nikotinska kriza', 'Mali Isus' i 'Tango' nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Subota u Boćarskom domu bit će energična punk rock večer za sve koji vole žestok zvuk, odlične riffove i moćne vokale.

Ulaz na najluđe AntiValentinovo dosad, dvodnevni pop-dance-punk-alter-rock tulum osigurajte uz dosad najpovoljnije cijene ulaznica! U prodaji su dnevne (70 kn), dvodnevne (100 kn) i limitirane dvodnevne ulaznice za dvoje (150 kn), a ove pretprodajne cijene vrijede do 22. prosinca ili isteka zaliha.

Kopirati
Drag cursor here to close