Nasilje

Udruženje 'Žena BiH' Mostar nastavlja s projektom 'Sigurni zajedno'

Nastavak projekta 'Sigurni zajedno: Jačanje netradicionalnih partnerstava na lokalnoj razini između sigurnih kuća i vjerskih zajednica u BiH radi unapređenja prava preživjelih seksualnog nasilja u ratu'.
Lifestyle / Obitelj | 14. 02. 2024. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje 'Žena BiH' Mostar nastavlja sa implementacijom projekta 'Sigurni zajedno: Jačanje netradicionalnih partnerstava na lokalnoj razini između sigurnih kuća i vjerskih zajednica u BiH radi unapređenja prava preživjelih seksualnog nasilja u ratu', koji se implementira uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih poslova Velike Britanije posredstvom Britanskog veleposlanstva u BiH, a koji provodi u suradnji sa 5 drugih nevladinih organizacija u BiH, koje vode sigurne kuće.

Zajedno rade na jačanju podrške žrtvama seksualnog nasilja u ratu.

''Cilj ovog projekta je stvaranje "netradicionalnih" partnerstava između sigurnih kuća i vjerskih zajednica kako bismo osigurali prava i usluge za žene koje su preživjele seksualno nasilje u ratu.
Vjerski službenici su prepoznali važnost ove suradnje i zajedno radimo na osiguravanju sigurnog okruženja za sve'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close