Sretno!

U Mostaru rođena ''prijestupna'' beba

Za djecu rođenu na ovaj datum vjeruje se kako su kreativna, sposobna i vrlo jedinstvena.
Lifestyle / Obitelj | 29. 02. 2024. u 20:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru u četvrtak, na prijestupni dan 29. veljače, rođena je beba iz Ljubuškog, objavio je Ljubuški portal navodeći kako su šanse da na ovaj datum netko ima rođendan su 0,06%.

''Majka Anđela i beba Antea su trenutno dobro, sve je prošlo prema očekivanjima. Djevojčica je dobila ime u čast sv. Ante zaštitnika župe Humac'', kazao je za Ljubuški portal ponosni otac Milan Tolić, kojemu je ovo treće dijete i rođenju se posebno raduju dvije sestre koje jedva čekaju da beba dođe kući.

Inače, za djecu rođenu na ovaj datum vjeruje se kako su kreativna, sposobna i vrlo jedinstvena.

Roditi se 29. veljače, znači biti obdaren “šestim čulom” te se te ljude smatra sretnicima i vjeruje kako često posjeduju neke posebne talente.

No, Ljubuški portal navodi da, budući da je obitelj iz Županije Zapadnohercegovačke u kojoj je na snazi Zakon o zaštiti obitelji s djecom, dijete ima pravo na naknadu od 500 KM dok ne navrši sedam godina života.

''Izgleda da stvarno beba ima poseban talent jer je zanimljivo izračunati do koje godine će ova beba primati naknadu ako 'pravi' rođendan slavi samo jednom u četiri godine'', piše Ljubuški portal.

Kopirati
Drag cursor here to close