DIRLJIVO

Slijepom partneru poklonila izvezenu sliku s ultrazvuka i omogućila mu da 'vidi' bebu

"Radi se o izvezenoj verziji slike naše 12 tjedana stare bebe, pa prvi put kao slijepi otac mogu stvoriti predodžbu naše bebe dodirom", rekao je.
Lifestyle / Obitelj | 22. 12. 2022. u 20:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Buduća mlada majka slijepom partneru poklonila je izvezenu sliku ultrazvuka bebe, na kojoj je njihova prijateljica radila čak 40 sati.

Izvezena slika bebe stare 12 tjedana

Nathan Edge je budući otac, a kako je slijep nije mogao vidjeti svoju nerođenu bebu po prvi put naultrazvuku.

Ali prekrasno iznenađenje je to promijenilo, Nathan je na dar dobio izvezenu fotografiju ultrazvuka i tako po prvi put kao slijepi otac vidio svoje nerođeno dijete staro 12 tjedana, piše missMama.hr.

Nathan, igrač u engleskom nogometnom klubu slijepih osoba, podijelio je to na Twitteru. "Nije li ovo nevjerojatno? Dobio sam danas ovo fantastično iznenađenje", napisao je Edge.

"Radi se o izvezenoj verziji slike naše 12 tjedana stare bebe, pa prvi put kao slijepi otac mogu stvoriti predodžbu naše bebe dodirom", dodao je.

"Nevjerojatno"

"Pokušao sam zamisliti kako izgleda dok su mi drugi prepričavali snimku, no sad mogu sam stvoriti pravu sliku svog djeteta. Ovo je nevjerojatno. Mogao sam proći kroz čitav život ne znajući kako ta snimka izgleda", pojasnio je.

Svoju priču podijelio je na Twitteru, a čitatelji iz cijelog svijeta zasuli su ga porukama podrške. 

"Ovo je predivno, no natjeralo me da razmislim o tome što sve uzimam zdravo za gotovo. Hvala što si mi dao tu perspektivu", stoji u jednom od komentara.

Edge kaže da su mu se javili i drugi ljudi s oštećenjima vida koji se također nadaju da će jednog dana postati roditelji. 

"Ultrazvučne snimke su važan dio putovanja u kojem postajete roditelji. Svi bi to trebali iskusiti", zaključio je Edge.

Bebu treba u svibnju 2021. roditi njegova partnerica Emma Fotheringham. Par živi u Nottinghamshireu u Engleskoj.

Edge je kazao kako mu je bilo dozvoljeno biti na pregledu kako bi čuo otkucaje srca bebe, unatoč ograničenjima zbog epidemije koronavirusa.

Edgeu je, prema britanskom Timesu, vid počeo slabiti u dobi od šest godina s razvojem artritisa, a vid je potpuno izgubio u dobi od 18 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close