Besplatna edukacija

Mostar: Edukacija o planiranju obitelji primjenom Billingsove ovulacijske metode

Edukaciju organizira Hrvatska kulturna zajednica Troplet iz koje pozivaju sve zainteresirane bračne parove, zaručnike, djevojke i mladiće da se pridruže događaju.
Lifestyle / Obitelj | 02. 11. 2017. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Besplatna jednodnevna edukacija "Prirodno planiranje obitelji primjenom Billingsove ovulacijske metode" održat će se u subotu, 11. Studenoga, u prostorijama Župe sv. Tome Apostola u Mostaru od 9 do 15 sati.

 Edukaciju organizira Hrvatska kulturna zajednica Troplet iz koje pozivaju sve zainteresirane bračne parove, zaručnike, djevojke i mladiće da se pridruže događaju.

 Billingsova ovulacijska metoda je suvremena metoda prirodnog planiranja obitelji, a znanstveno je najbolje istražena i potkrijepljena te istodobno najjednostavnija i najpristupačnija.

 "Neovisno o vašem dosadašnjem znanju i iskustvu u prirodnom planiranju obitelji, ovo je izvrsna prilika da ga sustavno i temeljito upoznate i primijenite u vlastitom životu, osobito ako se pripremate na brak ili ste već u braku. Za uloženo vrijeme od jednog dana dobit ćete znanje, vještine i spoznaje koje će vam služiti cijeli život", navode organizatori.

 Zainteresirani se mogu prijaviti do 7. studenoga voditeljici edukacije Marijani Goluži na email: [email protected] ili na telefonski broj: 063/282-877.

Kopirati
Drag cursor here to close