Čuvar uspomena Marijane Bazina
Mali biznis

Čuvar uspomena Marijane Bazina

Lifestyle / Obitelj | 01. 09. 2021. u 12:49 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marijana Bazina iz Širokog Brijega dokaz je kako u životu treba slijediti svoje snove i vjerovati u vlastite mogućnosti. Iza njezine nadahnute i pozitivne priče, krije se brand personaliziranih okvira "Čuvar uspomena".

Okviri su izrađeni od pravog drveta, a mogu  se iskoristiti za gotovo sve prigode, kao što su pokloni za rođendane, rođenja, krštenja, pričesti, krizme, zatim kao obiteljski pokloni, čestitke za djevojačke ili momačke večeri itd. Posebnost okvira su  prigodni tekstovi  koji izazivaju najveće emocije i reakcije kod klijenata. 

Ideja za pokretanje biznisa javila se tijekom  radionice „Moja Budućnost„ koju je organizirala udruga Munja. 

Foto: PR / Marijana Bazina

''Tijekom obuke iz poduzetništva koju je vodila Majda Mujanović Babović, morali smo iznijeti neku svoju ideju za malo poduzetništvo, a moja je bila upravo izrada personaliziranih okvira. Uz pomoć naše “trenerice” Majde uspjela sam ispitati i razraditi svoju ideju u biznis plan. Iz radionice u radionicu moja želja za pokretanjem ovog biznisa je sve više rasla tako da nakon završetka radionice sve to naučeno je trebalo samo provest u djelo, a tako je i bilo. Prije nešto manje od dvije godine pokrenula sam svoj mali biznis pod nazivom "Čuvar Uspomena", a danas imam tim ljudi koji mi pomažu u konstantnom napredovanju istog'', ističe Marijana na početku našega razgovora. 

Brojni Marijanini klijenti ističu kako ih uz unikatne proizvode impresionira i Marijanina skromnost i jednostavnost u poslu. Zahvaljujući tome, svakodnevno joj se javljaju novi klijenti.

Kako sama ističe, ''svaka  suradnja s klijentima započne tako da nakon njihova kontaktiranja i obrazloženja vlastitih želja slijedi rad koji između ostalog obuhvaća i pisanje teksta. Za pisanje teksta potrebno je znati što više detalja o slavljeniku/ici kao i o osobi koja poklanja okvir kako bi tekst bio što prikladniji.

Svi osmišljeni citati prožeti su posebnom emocijom što je i poenta svega kako bi vječno sačuvali uspomenu vezanu za neki bitni događaj u njihovu životu. 

Što se tiče vremena potrebnog za izradu, ako je u pitanju neka nova ideja s figurama i slično, tada  treba malo više vremena za razliku od ovih koji se ponavljaju. Budući da svakom okviru pristupamo individualno te svaki ima svoje specifičnosti, moramo se posebno posvetiti izradi svakog okvira kako bi klijenti u konačnici bili zadovoljni'', kazala je Marijana.

Odnedavno u ponudi su personalizirani cekeri kao i okviri za školarce.

Do konca godine u planu su i personalizirani pokloni i okviri za Božić koji će, ne sumnjamo, oduševiti desetke tisuća Marijaninih pratitelja na društvenim mrežama.  

Foto: PR / Čuvar uspomena
Kopirati
Drag cursor here to close